The Voice

Nu har en vecka gått. Den gick fort. Kan bero på att jag får umgås med världens bästa barn. Tilde är oerhört rolig och lättsam. Jag njuter av att se henne utvecklas. Just för tillfället sitter hon på golvet och läser bok och tittar på "The Voice"


Äntligen har "vakna med the voice" startat upp igen. Ett program som både jag och Tilde tycker om att titta på. Det är mycket som händer och bekanta röster. Tilde har fått se på the voice sedan hon var nyfödd.


Lördagen har bestått av intagande av alkohol. Jag, Peter, Matte och Tessan har suttit ute på balkongen och surrat till klockan 2. Då jag insåg att jag faktiskt ska stiga upp tidigt för att vara med gumman. Vi hade jätte trevligt och tiden rann förbi.


Den nya vardagsrumsmattan är inköpt. Den underbara KORALL mattan från Em möbler. En luddfri matta som kommer att bli tokigt snygg ihop med alla våra nya möbler. Våra vita möbler.





Vi har satt på den andra sidan till spjälsängen. Vi har dock ett problem. Tilde ställer sig upp. Eller sätter sig upp. Vilket gör det väldigt svårt för henne att somna. Hur trött hon än är så sätter hon sig upp. Från början har vi haft vyssanlull tassar på sängen men nu fick det åka bort. Det blev en livsfarlig aktivitet när hon började ställa sig upp.


Har massor av fina bilder på kameran. Men det är för mycket att begära att jag ska tömma och sätta in bilder den här tiden på morgonen. Det får bli en annan gång helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Elin

hoppas du får en bra måndag nu =)

2008-08-25 @ 11:27:52
URL: http://ellee.devote.se
Postat av: Elin

Snart bär det av va?

Kul att ha en prommis kompis nära nu =)

2008-08-25 @ 15:15:22
URL: http://elinruisniemi.blogg.se/
Postat av: Daniella

Alxian är precis likadan. SEKUNDEN han vaknar kryper han iväg till första möjliga plats och ställer sig upp. Envisa ungar :)

2008-08-26 @ 10:47:42
URL: http://daniellalamb.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

2008-08-26 @ 19:00:22
URL: http://tjohalia.se
Postat av: helena

morgon!? haha, vid den tiden har vi redan ätit lunch!

vad fint ni kommer få i nya lägenheten :)

2008-08-26 @ 21:08:44
Postat av: Martin

Snygg matta! Den ser otroligt skön ut ;) Jag flyttar i helgen så jag är oxå på jakt efter en matta ;P

2008-08-29 @ 17:59:07
URL: http://www.metrobloggen.se/mh
Postat av: Anonym

Hehe, vad modiga ni är som köper vita möbler och en svart matta. Hehe. Jag skulle inte kunna hålla något av det rent. Hehe.. =)

2008-08-29 @ 21:59:33
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Postat av: Stefan

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.



omdigitalkameror.se

Stefan

2008-12-22 @ 19:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0