4 månader

Sådär. Nu skriver vi för bara kända ansikten. Känns bra med vetskapen om att det inte är några snuskiga gubbar som kikar på gumman. Däremot  känns det tråkigt att jag inte skriver för lika många. Men jag skriver huvudsakligen för Tilde och för mig själv.

image157
I den rosa vagnen med mammas solbrillor

Har varit på fyndmarknaden på arcus idag. Tilde blev väldigt uppspelt och hade svår att sova för alla människor som hon var tvungen att titta på. Satte över en filt och hon somnade på direkten. Hon sover fortfarande. Hon vaknar och somnar i omgångar.  Köpte en fulgul gunga för en 10 krona. Peter ska ta den till jobbet och lacka den. Jag är verkligen ingen secondhand person. Men idag gjorde vi faktiskt några småfynd.

image158
Massor av folk på arcus

Tilde fyller 4 månader idag. Stortjejen. Tiden går så fort. Från och med nu ska vi sätta igång ordentligt med mat. Och även med vatten. Blir bara en massa miner så fort vattenflaskan hamnar nära munnen. Kan nog vara bra om hon kan dricka vatten i sommar om det ska fortsätta att vara varmt och blir varmare.

image159
Usch så söt!

Ska sätta igång att städa. Börjar bli dammigt igen. Peter ska iväg med pojkarna och köra "raptor" eller "quodd" eller fyrhjuling. Fan om han gör illa sig. Tycker inte om att ha han ute på vägarna. Vi hade inte klarat oss utan honom.

image160
Mina favoriter på arcus fyndmarknad

Kommentarer
Postat av: maria

men hallå!! läste precis på nsd http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=3730663 inte var det väl peter eller någon av vännerna?!?!? så läskigt när jag precis läst din blogg och surfa vidare till nsd också läser jag det där! som hänt bara drygt en timma efter att du varit orolig över peter ju!!! hoppas det inte var någon av dom iaf!!

2008-05-03 @ 21:21:22
URL: http://lillknodden07.blogg.se
Postat av: maria

men fy så otäckt :( hoppas allt går bra för honom! :( jag är också nojjig då henrik ska göra ngt sånt, eller bara ut med bilen någonstans. och det är ju verkligen inte direkt i onödan man är orolig! olyckan är så himla lätt framme!!! :(

2008-05-03 @ 22:21:03
URL: http://lillknodden07.blogg.se
Postat av: helena

guuud så söt hon är!
usch vad läskigt med olyckan, vilken tur att det inte var peter! hoppas hans vän mår bra!

2008-05-04 @ 20:01:24
Postat av: Sandra

Men vad är det jag läser, vem är den olycksdrabbade?? Vilken tur att Peter mår bra iallafall.

2008-05-04 @ 23:33:05
URL: http://cinderellas.blogg.se
Postat av: Catti | Bröllopsbestyr

Usch nej, det är inte alls kul med dessa pojkar och deras leksaker! :S Jag är livrädd varje gång A sätter sig på sin motorcykel! :( Men men, man kan ju inte göra så mycket åt det.. Kram!

2008-05-06 @ 13:41:25
URL: http://www.catti.se
Postat av: Linda

Så söta bilder :-)
Vi måste styra ihop nåt nån helg några mammor, behöver ju inte vara hela tråden..

2008-05-06 @ 19:30:35
URL: http://www.neoelian.webblogg.se
Postat av: madde

Gillar verkligen dina bilder =) Hoppas allt är bra med er. Såg er på avstånd förra veckan. Ni och den ursnygga vagnen. Ville bara ha en ännu mer då. =)

2008-05-06 @ 19:36:06
URL: http://tildesmamma.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0