HUr gör jag?

Det är så svårt att veta hur jag ska göra för att gå ner i vikt. Ska jag köra LCHF, räkna klaorier med viktklubben, eller bara äta lite och motionera?

Jag blir knäpp. LCHF känns bara helt fel. Att trycka i sig massor av fet mat där frukosten är lika mkt i kaloriantal som en hel dag med viktklubben. Det känns fel. Speciellt fel känns det när jag vet att viktklubben fungerade sist.

Allt tar tid. Men hur fan ska jag göra?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Motionera mkt och äta efter tallriksmodellen tror då jag är det som funkar bäst i längden. Då håller man sig mätt också, tror inte på några bantningskurer som LCHF, GI osv. Klart man går ner, men det är ju inte spec bra i längden att trycka i sig massvis med fett och skippa alla kolhydrater. Sen går man ju ändå upp igen direkt man börjar äta kolhydrater osv... Livet är för kort för att inte få njuta av ALL mat, men det i lagom dos:) Som sagt, tränar man regelbundet så är det inga problem att gå ner. Sen så tar det ju tid, men man får se långsiktigt fastän man helst vill se resultat på en gång!:) Nu när sommaren tar slut ska jag ta tag i mina överflödiga kilon, jag siktar på beach 2011;)

2010-07-23 @ 10:59:59
URL: http://sandraebba.blogg.se/
Postat av: Johanna Aidanpää

Hallåj! Kör det som känns bäst helt enkelt, själv körde jag nån blandning mellan LCHF och GI, åt mycket protein och fett men vägde upp det med massor av grönsaker då känns det inte så jävla fel =), och det funkade fin-fint. Lycka till! Kramar

2010-07-23 @ 11:09:42
Postat av: Anonym

LCHF är ju sjukt effektivt vad jag sett, men kan tänka mej att det känns skumt att äta massa fett, men det är ju faktiskt kolhydraterna man går upp i vikt av, inte fettet!



Överviktsproblemen kom ju först när vi började bruka jorden, och alltså äta kolhydrater i större mängder...JAg tror helt klart på LCHF, skit i kalorierna o testa ett tag tycker jag!

2010-07-23 @ 14:36:58
Postat av: Elviras och Valentinas mamma

Personligen så tror jag inte att detta är något för mig. Vill bara spy av alla miljoner ägg man ska trycka i sig för att inte tala om allt smör och litervis med grädde.



Jag är en sockerjunkie så allt det där feta lockar mig inte det minsta. Har aldrig suktat efter gräddiga såser, bacon och 4 msk smör på mackan.



Tydligen så ska denna metod funka och tycker man om maten så är det väl bara att köra på!

2010-07-23 @ 15:22:10
Postat av: Sandra

Alla som sitter på magen, armarna och låren! Brösten vill jag gärna behålla, men vill inte veta hur dom kommer se ut efter 2 amningar! Vi får promma lite tillsammans till hösten också! Ja vi har haft det helt underbart, var utlandsvärme hela resan så jag var inte supersugen på att åka hem... Antar att ni också hade det bra i stugan?:) Synd att jag inte kan komma på Lulekalaset, T ska jobba där fre-lör!

2010-07-23 @ 17:06:07
URL: http://sandraebba.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag tror på en långvarig ändrig som man vet att man klarar av att hålla. Kör stenhårt först med att inte äta pasta, ris o potatis. Inge godis lr fika, en dag i veckan räcker. Sedan så går du på gymmet lr liknande 3 dagar i veckan, och minst en långpromenad i varierat tempo på en timme/dag. Jag lovar dig det syns snabba resultat. Förut har jag aldrig kunnat lägga på mig, men nu efter Vilma så sätter sig allt. Jag äter fruktansvärt onyttigt godis o fika varje dag. Men då så tog jag tag i det o gjorde så som jag skrivit tidigare o körde helintensivt i 3 veckor o rasade 5 kilo! Hade jag sen bara underhållit o inte börjat vråka i mig allt onyttigt o slutat träna/promenera så VET jag att jag hade stannat på vikten jag ville. Men jag har så dålig pli på mig själv.. Men det är lättare att gå ner än vad tror :) Du kommer fixa detta galant! Följer gärna med på promenader dagar o kvällar jag är ledig, alltid roligare om man är två! :)

2010-07-23 @ 20:31:20
URL: http://em3lie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Räkna kalorier eller kör på ketos-dieten. Vet hur många som helst som den funkat för! Sök bara på "ketos" :) då behöver du inte äta fett ;)

2010-07-23 @ 21:06:15
Postat av: Catti

Det var jag som tipsade om ketos alltså! ;)

2010-07-23 @ 21:07:44
URL: http://catti,
Postat av: Catti

Det var jag som tipsade om ketos alltså! ;)

2010-07-23 @ 21:09:30
URL: http://catti.se
Postat av: Malin

Jag tror att det är en effektiv metod för att gå ner i vikt för väldigt många. Däremot tror jag egentligen inte på dieter och sånt utan mer på att äta av allt men med måtta och så motionera på det istället. Det är inte bra för kroppen att utesluta vissa näringsämnen, kroppen hamnar i obalans och måste försöka kompensera det på nåt sätt. Som en kickstart och för att börja gå ner i vikt funkar det säkert, men att leva så alltid tror jag inte på.

2010-07-23 @ 22:01:11
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com
Postat av: mela

Nu är jag JÄTTESKEPTISK till alla olika dieter som finns. Visst funkar det när du väl håller på med det, men sen när du slutar då? Nej jag tror att bara du rör på dig, äter normala portioner och tar bort onödigt som socker så kommer du långt. Jag tror socker är en STOR bov. Jag testade en gång att vara utan socker, två veckor klarade jag det och jag gick ner 3 kilo!

2010-07-24 @ 08:02:27
URL: http://melano.webblogg.se/
Postat av: sanna

jag tror stenhårt på gi-tänket. du behöver ju inte köra intensivperioden utan gå direkt över på gitänk på all mat du äter. långsamam kolhydrater i lite mindre mängd, bara rovt bröd, mycket proteiner, fibrer, ät var tredje timme, och då mest proteinbaserat. jag sa ju till dig hur min kropp svarat på protein, svinbra! inget sötsug, lägre hungerkänsla= man äter mindre portioner och småäter inte på samma sätt.



och det absolut bästa för att gå ner i vikt enligt mig är morgonpromenader innan frukost. packa ner robin i vagnen när du lämnar tilde på dagis och sedan går du 45 - 60 minuter utan att äta, drick bara vatten innan så du inte blir uttorkad. sen hem, och drick en proteindrink och frukost.



jag tror inte heller på dieter utan på långsiktiga tänk. jag ger rådgivning om vikt många gånger varje dag och tycker mig se ett mönster i att de som siktar på att lägga om sin kost, i kombination med träning, får dom allra bästa resultaten, ganska snabbt dessutom. tänk på vad du sätter i mat, ex. ist för matgrädde, sätt matyoughurt, ist för light, ät vanliga fettprodukter då light ofta skapar obalanser i kroppen som kan leda till ojämnt blodsocket och störd matsmältning osv.



blev långt det här ;) och, kom ihåg att äta bra fetter! avocado, nötter, omega-3. att tillföra bra fetter för att kroppen eftersom släpper på det lagrade dåliga fettet till förmån för det gynnsamma.

2010-07-24 @ 18:54:29
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Erica

Jag hade jättegärna svarat er alla i ett nytt blogg inlägg men min blogg har blivit borttagen.Jag hittar den ingenstans och kan inte lägga in nya inlägg!

2010-07-25 @ 09:54:56
URL: http://humilis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0