Kommer ni ihåg

När jag var liten så fanns det alltid tvapparater som var på i leksaksaffärerna. Ofta visades den där masken med genomskinligt snöre. Å vad jag alltid tyckte att den var frän. Jag kommer ihåg att jag fick en rosa som jag lekte mycket med.

Idag såg jag att det fanns "maskar" i tuggummiautomaterna utanför Ica.
10kr och självklart måste barnen få.

Robin var livrädd i början.


Kommentarer
Postat av: Marie

Din önskan är min lag.

Jag brukar koka revbenen, sedan glazea och köra en sväng i ugnen. Jag kokar upp vatten och drar ner på värmen och låter dem puttra med morötter, lök, vitlök, vitpepparkorn, salt och lagerblad. Ca 1-2 timmar.. Sedan gör jag en glaze med olja, soja, tomatpure, chiliflakes, riven ingefära och massa honung. Smeta på, kör in i ugnen på rätt hög värme i ca 15 minuter. Köttet rasar sönder och det är supersaftigt.

Coleslaw gör jag genom att riva vitlök och morot och blanda med crème frasiche, majonnäs, chiliflakes, salt och peppar. Där kan man variera mycket. Sätta i senap.. Vitlök.. Lök.. Äpple.. Allt möjligt. :)

2013-03-22 @ 05:53:08
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Erika Norberg

Men hej! Det var verkligen inte igår. Tack så mycket, känns spännande, hade väl aldrig trott att man skulle ha tvillingar :-) grattis själv, såg att ni hade gift er, gratulerar :-)

2013-03-22 @ 17:51:07
URL: http://erikanorberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0