Ett kap

Har inte velat köpa så mycket begagnat men när man hittar ett kap så gör man. Vi har varit och kollat på skötbord tidigare i veckan. Vi hittade vilket vi skulle ha. Ett väggskötbord från brio för 1695. Tänkte att jag skulle se om jag hittade den billigare på något annat ställe. Snubblade på ett exakt likadant för 200 i boden.



Så idag har vi varit och hämtat det. Passar perfekt i vårat badrum när vi har lackat om det till svart.

Nästa månad blir det att handla det fina babyskyddet. Pengarna mina tryter redan trots att lönen nyss kommit. men det kan ju bero på att vi köpte vagnen förra veckan.



Duovagn Komplett SVART

Barnvagnen är från kronan och babyskyddet från Brio.

Läker eller läcker?

Mina tuttar läcker, eller säger man läker bröstmjölk? REDAN!!!! Jag är i v.18 och tuttarna vill redan vara klara för amning. Ont gör de också.

Har duschat med Peter imorse och sen fick jag somna om i hans famn. Helt underbart. Är som mer känslig för beröring nu än förr. Hans hand på min mage betyder så mycket.

Funderar på att ta ner alla speglar i lägenheten för fulare kan jag fan inte bli! Har finnar och håret är som halmstrån som inte går att fixa iordning för en sekund. Men fästmannen är underbar och säger gång på gång hur vacker han tycker jag är.

Snart är det bowlingdags men först ska jag äta lite mer Hagen daz glass med bayleis smak.


Han i sängen...

Är någon som jag verkligen älskar. Det bästa som hänt. Tillsammans ska vi få något underbart.
Går in i v.18 idag (igen)

Idag blir det nog Piteå för min del. Får se vars vinden för mig.
Massor av snyggt i nya H&M katalogen. Tröjor som man kan ha både när man är gravid och inte. Blir att beställa.

Såg en jätte fin Puff igår på Wika. Tror den hade varit jätte skön till att amma i och ha när värkarna är onda. Även en fin plats att ha den lille i när h*n har blivit lite större. Har kostat 3000 men var nedsatt till 1500. Gud vad jag önskar att jag hade haft pengar till den. Har drömt om den hela natten.

Känner mig som en valross på natten. Känns som att armarna sväller och att de dommnar bort. Vädigt obehagligt. Vaknar hela tiden. Hade dessutom något som påminner om elektriska stötar från insidan av magen igår. Känslan var obehaglig.

Såg Transformers på bioduken igår. Var väl helt ok, lite fjantig. Nu vill jag bara se Die Hard 4, Martina Haags nya film och Harry Potter and the order of the pheonix. Det är alldeles för dyrt att gå på bio om ni frågar mig.

Är avis på Malin och Davve som ska få cirkulera Sverige runt. Det högsta jag kommer mig till är en rundtur på vespa i Luleå.


Måste vara skönt...

Måste vara skönt att vara mannen i förhållandet när kvinnan är gravid. Han kan fan göra precis som han vill. Känner han för att fara iväg och festa så gör han det. Känner han för att ta en cigg så gör han det.

Jag äter plommon och ska väl hyra film som vanligt till helgen!

Roligt med kommentarer!

Känns jätte roligt faktiskt. Då vet man mer säkert att det är någon som läser. Känns bara jobbigt när man vill svara och inte vet vars man ska göra det?!

Roligt att ni gillade köket!
Det får bli filmkvällar för dig och mig Malin när ingen av oss  kan dricka någon alkohol och du ändå är fast i Luleå!

Har sprungit runt på stan som en idiot idag. Lyckades iallafall hitta nya bh:ar. Blev en amnings bh och en sport bh. Och skönare får man ju leta efter. Nu sitter tuttarna precis där de ska! =) Var runt till alla frisörer och inte en enda som hade tid. Just när jag skulle ge upp så var det en salong som hade tid. Borde dock ha väntat eftersom att jag inte blev nöjd. Alldeles för kortklippt. Men som sagt, det växer ju ut igen!

Funderar på om vi ska till Piteå havsbad imorgon och plaska om det blir väder. Vi håller tummarna på väder!

Nu väntas Gilmore girls som vanligt på Tisdagar.


Som en dröm

Har inte bara sovit som i en dröm i natt utan hela livet är som en dröm. Tänk att jag har en sån här liten en i magen min.

image14


Den lilla låg och "hickade" och guppade på för fullt där inne. Känns konstigt att inte känna av det ännu. Men det kommer väl snart. Känns så mycket mer verkligt nu när man verkligen vet att det finns något i ens mage. BF datumet blev förflyttat fram till den 3 Januari så nu håller vi tummarna på att den lille kan stanna kvar så länge.


Har inte skrivit på ett tag. Har varit så trött och haft så ont i höfterna. Slutade jobba igår, orkar inte med mer smärta så nu får det bli sommarlov fram till den 3 september. Ska bli så skööönt!

Vi var på IKEA i helgen med alla grabbarna. Peter och jag hittade en spjällsäng som kommer att passa in väldigt bra. Känns bara så tråkigt att man inte får montera upp den redan.

HENSVIK Spjälsäng
Den ser mycket finare ut i verkligheten. Vi har köpt till en tjock madrass så att den lille kan sova i den tills den blir lite äldre. Har även köpt filtar och madrasskydd. Tror det blir jätte bra. Nu är det bara vagnen som ska beställas på fredag och sen är det bara babyskydd och skötbord som är de stora sakerna som är kvar.

Idag ska jag äntligen gå till en frisör. Först ska mamma få dra några nya slingor i håret så att inte frisören kollar snett på mig på grund av den fina utväxten. Har även fått ett par mamma jeans av henne igår. Väldigt sköna och fina. Är sådana som går under magen så att jag kan växa i dem hela vägen genom graviditeten. Har hållt på att bli knäpp på att inte ha några jeans att ha på mig.

Peter har fortfarande inte riktigt gjort klart listerna i köket men jag visar någon bild iallafall.

image15


Det var väl allt för nu. Nu ska jag fortsätta med MITT läsande av bloggar.


Sängar

Håller på att kolla runt lite och gled in på försäkringskassans hemsida. Fick äntligen reda på hur mycket man kommer att få i föräldrapenning. 180 kronor per dag. Vilket inte är mycket alls. Blir att spara och lägga undan mycket nu när vi båda får lön. Tror inte det kommer bli några problem alls.

Har varit och köpt nya sängar idag. Vi var tvungna. Peter klarar inte av att sova på nätterna då han får sådan fruktansvärd ryggvärk av sängen. Så nu blev det en ytterligare kostnad på 3500. Men det kommer vara värt det! Har varit till överkalix idag. For dit för att hämta hem bilar. Hade gärna kunnat ta en Saab 9,5a. Sådan underbar väghållning. Men Peter säger att man inte ska ha en sån om man inte köper en sprillans ny pågrund av de dåliga motorerna. Jag får väl lita på honom=)

Kollat runt på vagnar, men jag tycker det är svårt. Vi ska kolla mer seriöst efter ultraljudet. Viktigt att beställa i tid, det är många som får dem försent. Det hade ju inte varit så skoj.

Jaa, då är det måndag igen imorgon. Upp och jobba. Bara 2 veckor kvar (BARA!! Fan det är ju en evighet!)
Nu är jag trött.

Tröttast

Jo fasiken, tiden går nog rätt fort ändå. Det är redan Onsdag kväll vilket betyder att det bara är torsdag och fredag kvar att jobba. Och fredag räknas inte ens.

Vaknade upp imorse av att någon annan klocka väcker mig. DK låg nämligen inne i vardagsrummet på soffan och snoozade. Han hade låst ut sig eller in nycklarna på jobbet.

Brukar beställa pärlor på teardevil.se. De är billiga och bra, gratis leverans också. Om jag var du Åsa så skulle jag inte satsa på Timari, de är fan dyrare än dyrast på pärlor. Men om du ska till Stockholm så ska du besöka pärlhuset eller något sånt. Malin i min klass säger att det är ett helt underbart ställe!

Låg och väntade på att Gilmore girls skulle börja igår men klarade inte av att se klart för att jag blev så illamående. Jobbigt att få så där så att man verkligen inte kan hålla igen. Pratade med Moa också. Hon kanske ska komma till Luleå i augusti vilket jag håller tummarna för. Hade varit så roligt, den månaden som jag är helt ledig också.
Började titta på "The holiday" igår igen. Hann bara se halva så nu tänkte jag spendera den kommande tiden med resten av halvan.



Ensam hemma

Kan vara skönt att vara det ibland också om man har något att göra. Jag har inget att göra! Dagen på jobbet går så sakta och det enda jag har sysselsatt mig med är att plocka skräp. Tiden går, men bara väldigt sakta. Tack för puschningen Malin!

Har gjort några nya halsband, ett svart, ett vitt och ett turkost. Är riktigt nöjd. Nu måste jag dock beställa nya pärlor igen.
Har slut pengar. Kan det inte bli den 27 juli snart? Då kommer lönen och det är även den sista arbetsdagen. Den dagen lär ju vara Bättre än min födelsedag och julaftonen ihop! Fast självklart inte den kommande julaftonen=)
Jag läntar, vi längtar!


Min graviditet - BF Mån 24 dec 2007
Uträkning utgår från dagens datum: Tis 10 jul 2007
  Din graviditet startade Tis 20 mar 2007
  Din menscykel är ca 28 dagar
  Du blev gravid ungefär Tis 3 apr 2007 (ägglossningen)
  
  Du har gått 112 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 17
  Du har gått 16 fulla veckor och 0 fulla dagar (v16+0)
  Du är i 4:e kalendermånaden
  Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), läs mer här
  Du är i trimester två
  Du har 168 dagar kvar till förlossning

Vecka 17

Ligger i sängen nu medan killarna sitter i vardagsrummet och spelar poker. Jag är trött. Var en fruktansvärt tråkig dag på jobbet och jag "ser fram emot" 14 sådana dagar till. Målade om vardagsrummets fondvägg igår i en snygg läcker brunfärg och jag är helnöjd. Det enda vi saknar nu är en ny soffa men eftersom att våra pengar kommer att prioriteras till att köpa vagn, spjällsäng, babyskydd, skötbord och kläder så får det väntas med soffa.

Malin har känt sparkar och jag tror hon är i den 22a veckan om jag inte missminner mig. Jag har gått in i 17 veckan idag och jag känner ingenting. Tack vare hjärtljuden så känner jag mig lite säkrare. Vet att det är tidigt att köpa kläder men jag har bara varit tvungen då de har varit så söta. Ska vänta med att inhandla vagn och sånt tills efter ultraljudet. Då vet vi förhoppningsvis könet också."Håller tummarna"

Den som skrev komentaren nedan glömde nämna vem den var=) Jag blir ju så nyfiken!

"hej! gud va mysigt att börja tänka på kläder och säng, den runda är ju skitläcker (om man får säga så om en litens säng!?) Måste ju ses snart, längtar faktiskt efter dig, er från skolan. En bra sommar annars? Kram"


Godmorgon!

Hade velat lägga in några bilder men eftersom att jag inte förstår mig på den nya kameran ännu så får det vänta. Den har trådlös överföring. Dessa moderniteter!

Hittade så söta babykläder igår så jag var bara tvungen att köpa dem. Jag har sagt att jag egentligen inte ska köpa något till babyn förren efter vi har varit på ultraljud. Men jag kunde bara inte motstå. Det blev en söt joggingdress i vitt och olivgrönt och 7 bodys med veckans alla dagar.  Har köpt i stl.50 men måste börja köpa i större storlekar snart. Kan ju hända att det blir en liten tjockis=) Gud så jag längtar!

Peter ligger fortfarande och sover. Jag fick upp honom igår redan halv åtta så jag ska nog låta honom fortsätta sova. Vi ska fara och kolla på färg till vardagsrummet. Så nu blir det att måla om!
Det är redan söndag så imorgon blir det jobb igen. Bara vädret inte sviker så är det ok!

Klagomål

Har fått så många klagomål på att jag inte skriver tillräckligt ofta. Tänkte att jag skulle försöka bättra på mig.
Ät otroligt trött och har legat i sängen ända sen jag kom hem från jobbet. Peter fick fixa maten, jag valde köttbullar och makaroner. Imorgon blir det godare mat.

Mina planer för kvällen är att fortsätta ligga kvar i sängen och vänta på att gilmore girls startar klockan 21. Datorn dör dessutom alldeles strax av batterilust så då kommer jag väl inte ha något att göra.

Peter är hos vår nya granne Axel och hjälper honom att riva. Axel har nämligen köpt en lägenhet just bredvid oss. Väldigt trevligt. Nu har jag ytterligare en att låna ketchup och sånt av. Sanna borde nog ha kommit hem från Stockholm nu. Ska ta och slå en signal imorgon så kanske man kan få prata av sig lite till.

Har varit väldigt varmt idag, en shortsdag kan man då lungt säga. Vi har jobbat i mitten av rondellen vilket betyder extra värme då alla bilar snurrar runt och sprutar avgaser på en.

Malin har också fått höra hjärtljud. Gud så roligt! Hon berättade att om den slår över 140 slag så kan det vara en flicka. Och sen finns det även den som säger att om man har ett sträck från naveln och neråt så tyder även det på en flicka.
Vår bejbis har världens snabbaste hjärta och jag har strecket på magen. Oddsen däremot säger att det blir en pojke då den kommer att itllhöra Bäckström släktet!

Nä, nu kallar blåsan igen!


Vad tycker ni om en rund spjälsäng?





Dålig uppdatering..

Har inte skrivit så mycket på sistone. Tror det beror på att jag är så trött när jag kommer hem från jobbet. Känns som att det inte händer så mycket. Magen är densamma som förut, kanske att den har blivit lite större men inte så mycket mer än så. Lyssnade på hjärtat igen och nu låter babyn en massor. Så det känns skönt. Axel däremot tyckte att ljudet påminde om någon skräckfilm.

Jag och Peter köpte en ny kamera igår. Ville verkligen ha en bra kamera så att man kan skicka fina bilder till släkten. Vi gjorde dock en tabbe och kollade inte runt innan, vilket reulterade i att vi betalade överpris så att det sjunger om det. Men nu har vi iallfall en jätte bra kamera. Blev ingen systemkamera som jag har tjatat om. Den hade blivit för jobbig att ha med sig överallt. Jag är då så nöjd ändå!

Det är Jennys sista vecka på jobbet och jag har 4 kvar. Har tagit emot nya ungdomar iallfall. De verkar helt ok. Kommer att få jobba med dem i 3 veckor och sen blir det en ensamvecka. Längtar tills tiden är slut. Vill bara vila och läsa.  Har köpt nyaste Harry Potter eftersom att jag gärna vill läsa boken innan jag ser filmen.

HAr dåligt med pengar men lyckades slösa iväg hur mycket som helst i helgen, blev köptokig kan man säga! Älskar dock mina nya skor!
Har fortfarande problem med illamåendet om jag blir för hungrig så nu måste jag gå och laga lite mat. Blir sugen på makaroner och korv med senap till lite titt som tätt. Men det aldra godaste är ändå MER. Minst en varje dag, men brukar sluta på 3 något.



Den nya kameran



De underbara skona från DinSko

RSS 2.0