Vill ha!


Skorna finns på skopunkten. Vi har ju inte den affären här i luleå. Därför passar det sig extra bra att fara till haparanda. Frågan är den om jag kommer att orka ta på mig dem då jag har lite svårigheter med att böja mig ner. Det borde nog fungera bra tycker jag.

Vill ha, vill ha och vill ha!

Idag är det fredag och vecka 27. Skönt med lite ledighet och så kommer ju mamma och dem hem imorgon. Har ju trots allt inte pratat med någon utav dem på över 2 veckor.

Ska plocka undan lite här hemma, vila och duscha så är jag klar för det som komma skall.

Inget idag heller

Har inte pluggat något idag..orkade inte. Har fått sådan huvudvärk efter att jag har gjort iordning min och Peters utomlandspärm. Nu är den fullstoppad med kort iallfall. Blev så fint så.

Är sugen på att göra något i helgen så jag ska tjata på Peter och se till så att vi kanske tar oss en tripp till IKEA. Vi behöver ju iallfall inhandla mer påslakan och örngott till spjälsängen. Sen nu när det är hösperiod så är det ju viktigt att man har bukrat upp ordentligt med ljus. Ljus är verkligen något som får mig avslappnad. Det kanske är något man skulle kunna ta med sig till förlossningen också?

Älskling jobbar över idag igen. Har blivit en vana nu på torsdagar. Han håller på att fixa iordning bilen så att vi kanske kan sälja den. Han ändrar sig  dock stup i kvarten och tycker att bilen duger medan den i andra stunden inte alls passar. Han vill ju så gärna ha en bil med AC. Tycker också det hade varit skönt med jag ser det inte som ett måste. Ser det mer som ett måste med en kombi.



En Opel Meriva är den bilen som inte hade suttit helt fel. Men själklart så har vi inte råd med en sån när jag kommer få så dåligt med pengar.  Annars är vi ute efter en Opel astra kombi. De är också fina och mer tillgängliga i vår prisklass.

image30

Men det slutar säkert med att vi har kvar samma gamla bil.


Orkar inte laga någon mat idag. Är inge skoj att bara laga åt sig själv. Får köpa lunch på skolan imorgon istället. Kan ju vara något gott på skoaln och nu när man har fått pengar så får man väl unna sig lite utemat.


En till sådan dag...

där jag känner mig "olydig". Iallafall i skolans värld. Skjuter upp uppgiften gång på gång. Egentligen gör det inget med får samtidigt skuldkänslor.

Dagen har gått fort. Har haft en sådan fin och konstig dröm inatt. Både mormor och morfar var med och en massa diamanter och smycken. Så därför hade jag ingen vidare lust att kliva upp tidigt.  Peter ringde och väckte mig vid 11 och längre än så kan man ju absolut inte sova. Snabbade mig och for iväg en snabbis till hertsön för att ta mig ett dopp. Älskar att ha en bil så att jag faktiskt kan ta mig någonstans och inte bara behöver sitta hemma.

Insåg i går att jag inte kan ränna runt som en tok på stan längre. Jag hann med ett halvt varv på smedjan och var dödstrött med en stenhård mage. Hittade dock ett jättefint överkast på Hemtex.  Funderar på att köpa ett åt mamma också då hennes säkert är från 80 talet!

Kände för att göra något fint till middag så jag provade på en ny köttfärsröra och gjorde tillochmed efterrätt. Peter älskade maten vilket gör det mycket roligare att laga mat. Men efter att ha stått i köket från 15 till 17 så värkte höfterna nästan mer än någonsin förr.  Peter har hjäpt mig och städat så det gick iallfall fort. Nu hade jag tänkt ta det lugnt i soffan framför Idol och Greys anatomy. Tycker inte Idol är bra nålängre men ska försöka att se det iallafall. Tycker om at ha program som jag kan ligga i soffan och slappa till.

Lillen är mer aktiv än någonsin och ger mamma massvis med sparkar hela tiden. Nu känner jag tilloch med av  h*n på natten. Misstänker att vi kommer att få en liten en som inte kommer att tycka om att sova.



Bara 100 dagar kvar nu!


Jag...

känner frid i kroppen. Har varit och simmat i 40 minuter och njutit av att vara med mig själv. När jag väl gör något för mig själv så vill jag helst mysa hela dagen.

Har varit och lämnat in moderskapsintyget till försäkringskassan idag men det var för tidigt att anmäla mig för mammapenning. Måste vänta en månad till.

Magen växer hela tiden. Inatt vaknade jag till av att något gjorde riktigt riktigt ont. Kändes som att något sprack eller sträcktes sönder. Skrek för fullt och Peter vaknade och försökte erbjuda mig allt fast han låg och sov. Gick över tackochlov.

image29

Jag ser inte mina fötter nåmer när jag står. Har svårigheter med diverse i duschen. Men bara för att man är gravid så måste man ju hålla ordning på sig. Vissa dagar känner man sig som en stor säck och allt är bara piss. Sen har vi de dagar man känner sig vackrare än någonsin för att man vet att man bär på det underbaraste.

Morgonen var en sån dag där jag störde mig på allt. Tyckte Peter hade tagit smöret på fel sätt och skurit osten helt fel. Sen stod jag där i köket och var arg på mig själv för att jag störde mig på en sån fjantsak. Men sen när älsklingen äntligen kom hem på lunchen så förgyllde han dagen med sin närvaro och sättet han alltid får mig att skratta på.

Ser på reprisen av Idol och försöker att koncentrera mig på att skriva samtidigt. Gud vad många det är som är duktiga! Brukar inte ha problem med att göra flera saker samtidigt men nu går det absolut inte.


Tjatet lönade sig!

Har ju tjatat ett tag på Peter att jag vill ta upp spjälsängen. Och igår efter att vi köpt den nya mobilen så gjorde han det! Så nu har vi fixat och donat fast det är alldeles för tidigt. Men jag älskar det.  Spjälsängen är dessutom världens bästa stöd för mig när jag har ont och ska ta mig upp ur sängen.

Så hela gårdagen kan man nästan säga spenderades med att flytta runt saker i lägenheten och om det går så är jag ännu mer nöjd med hela helhetskänslan. Rummet har blivit en barnkammare på ena sidan och så en vuxensida på den andra.

image26


Det ser ju alltid bättre ut "in real life", men jag är väldigt nöjd.


image27

Och så en underbar bild på min snygging ovanför den nyinköpta mobilen.


Stadens gator och torg..

Peter ligger fortfarande och sover. Nog för att han var vaken väldigt länge igår. Var det någon som hörde den enorma smällen där sent på natten?

Tänkte fara in till stan och handla lite nödvändiga saker. Behöver verkligen en BH och ett linne. Vill fortfarande alldra hellst ha tjocka leggings med en klänning och stövlar med det lär ju inte bli av.

Var hos Daniel och Åsa igår kväll. Till väldigt sent om man tänker att det var jag som var ute. Först var vi och åt på Asian Kitchen och maten vi beställde var underbart god. Shanghai Beef - Krispig strimlad biff på hetplatta med paprika, vitlök och chili.  Kan tänka mig besöka det stället när det bli dags för middag och öl för mig och Peter om sisådär ett halvår.

Har varit sugen på Mcdonalds sallad ett bra tag nu så det är nog det som kommer att gälla till lunch. Peter vill så gärna till Daniel och se de lägga kakel då de ska göra det på ett speciellt sätt. Jag ska följa med och titta på Anders lilla son, Victor. En sån sötnos.

Nä nu ska jag fara iväg!



Känner en press

Började med att jag gick till biblioteket för att göra klart den sista uppgiften. Kände att jag inte orkade, brukar inte plugga på fredag, lördag och söndag. Så med tankarna av att jag inte hade någon lust satte jag mig ner och försökte läsa. Kunde bara inte koncentrera mig. Blev alltså inget gjort. Eftersom mamma inte är hemma så kan jag inte ringa och få hennes bekräftelse att jag ändå har gjort det bra. Så Peter fick bli den stöttepelaren istället.
Sjukt att jag ska behöva få en bekräftelse på att jag har gjort bra ifrån mig och duger. Men efter så mår jag så mycket bättre. Nu vet jag att jag kan ta tag i det nästa vecka under någon av alla de dagar jag är ledig.

En sten lyftes från hjärtat när jag insåg att jag kommer att få CSN denna månad. Trodde att pengarna som kom den 5 september var de enda pengarna som vi skulle få i september så dem har jag ju sparat undan till nu den 25 så att vi skulle klara nästkommande månad. Men nu när det visade sig att 7000 extra kommer att hoppa in på kontot så fick jag tillbaka mitt sparkapital. Ett sparkapital är ju verkligen bra att alltid ha och speciellt nu när man ska få barn.

Vet inte vad som händer till helgen, men önskan är att vi ska fara och inhandla de sista sakerna som behövs. Tycker speciellt mycket om att strosa runt i affärer. (En vink till Peter)

Nu en dusch och sömn.


Är så duktig!

Har suttit i 2 timmar nu och färdigställt alla uppgifter. Nu har jag bara gruppupgifterna kvar och en individuell. Jag är så stolt över mig själv måste jag säga. Nog för att många av uppgifterna inte är sånna som man behöver göra "fint" då de inte ska lämnas in. Så det sparar ju en massor av tid. Ska bara till in till biblioteket för att göra klart den sista. Men tror inte det blir idag, Tar nog det imorgon i samma veva som jag har lektion.

Höften låste sig eller fogen? Ont gör det iallfall. Har lite dålig arbetsställning när jag jobbar med datorn. Har bara sängen eller soffan så det brukar bli att halvligga lite smått. Får se om jag tar en sväng till badhuset för att simma. Kände att det var väldig skönt att få röra lite på sig.

Skulle hämta ut babyboxen igår men självklart var de slut. Inte så konstigt med tanke på babyboomet som är i stan. Kommer in igen om 2 veckor. Köpte en liten spargris till den lilla som vi ska tvinga mormödrar och dylikt att fylla upp med pengar. =)

Var och vattnade blommor åt mamma och micke igår. Eller vi blöt lade dem och ska fara tillbaks idag för att sätta in de i krukorna igen. Jag tackar mig själv till att vi nästan bara har plastblommor hemma. För inte hade jag orkat hålla på med blommor en gång i veckan också. Det räcker med städningen på jobbet och här hemma och sen tvättning. Sen när den lille kommer så är det ju inte så säkert att det blir mycket tid alls över. Inte för att det gör mig något. Ska bi så skoj att få en liten hit.

Håller tummarna på att mamma och dem hittar någon filt och söt handduk åt lillen där borta! Nä, nu ska jag gå och fortsätta.

Juice

Hemkommen från stan och storheden.. Var och kollade in glasen på Cervera så att jag möjligtvis kunde lägga upp ett lager till födelsedagar och julafton. Är bra att göra så om man vet att man inte kommer ha mycket av pengar i december. Synd som det var så var det tumbler glas och jag vet inte om de duger lika bra som de vanliga MINE glasen. Vi får helt enkelt se.

Hittade några fina bodys på H&M på storheden men höll mig från att köpa. Nu ska inga mer kläder inhandlas tills könet är bekräftat. Eftersom att jag är en sån människa som alltid måste komma hem med något och nu när inget passar på mig och inget mer får inhandlas till den lille så vart jag självklart tvungen att köpa åt Peter istället. En jättefin svart stickad tröja med huva. Så roligt att handla åt Peter för man vet att han alltid är snygg i det han sätter på sig.

Har varit på Waldorf och ätit min favoritmat med Malin. Maten klämde vi i oss fort och sen satt vi kvar och surrade en stund. Hon har nog rätt mycket att göra nu när hon är chef och allt. Kul att träffa henne.

Magen är om möjligt ännu större och hårdare idag. Tror nästan att den lille kommer att vilja komma ut lite tidigare. Men vi håller tummarna som sagt!

Ikväll är det städning som gäller och tacka gud för att Peter finns till för nu börjar det bli tungt att jobba. Min ängel, helt enkelt!

NU vill jag ha Juice!

Av och på

Datorn stängs av och sätts på säkert 20 gånger per dygn. Tror alltid att jag är klar med den och sätter mig för att avnjuta tv tablån med vid varje paus så åker den på igen.

Har varit på skolan hela förmiddagen. Fått bortgjort lite av grupparbetet och även lite på min individuella uppgift. Känns bara som att jag ordbajsar mer och mer för varje arbete. Som att det jag gör går alldeles för fort för att det ska kunna klassas som bra. Sen är kursen sådan att man kan få VG. Känner att jag inte orkar gå efter VG, är faktiskt mest sugen på att få avsluta nu. På att få vara hemma med familjen.

Peter har varit till läkaren idag. Han ringde för att få smärtstillande men läkaren såg på röntgenplåtarna och tyckte att han skulle komma in. Han har blivit vidareskickad till ortopeden. Nu håller vi tummarna på att något kommer att hända. Det ska inte vara meningen att en 24åring ska gå i en 50 årig mans kropp.

Imorgon är det lunch med Malin H som gäller. Ska bli kul att få surra lite med henne och se vad som händer. Jag ska kliva upp för enbart lunch. Är så trött på morgonen numer. Imorse vaknade jag till vid 5 tiden och var så lycklig över att jag inte var kissnödig. Jag hann bara tänka tanken så började lillen att sparka och buffla ner mot kissblåsan så att toalettbesöket genast blev mer aktuellt.

Appropå lunch så ska "blivande mammor gruppen" träffas för att äta lunch nästa tisdag. Synd att jag hade skola, hade gärna följt med. Är så trevligt att träffa de och surra.

Var på stan idag för att kolla på tyger till att sy filtar. Känns på något sätt onödigt. Kommer att bli samma pris som att köpa filtar och det fanns inte speciellt mycket mer att välja på. Är väl bara att inse att jag aldrig kommer att bli en "symamma".

Nu ska jag bege mig till sängen!

Simsimisim

Gud så jag har sovit gott inatt. Drömde om min mage och att jag sprang omkring och var så stolt över att den var ett halvår gammal. Ett halvår! Det är faktiskt ganska mycket.

Slutade lite tidigare från skolan idag. Tänkte att jag faktiskt skulle rycka mig i kragen och fara och simma. Så jag for en snabbis. Hade packat ner bikinin men det visade sig att den inte passade nå mer så jag fick simma i underkläderna istället. Men det gick lika bra det med. Skönt att få känna sig viktlös men sen när man väl skulle kliva upp så kände man sig tyngre än aldrig förr. Kostade 40 kronor att simma. 450 för ett 4 månaders kort om man nu inte är student som jag är och då får det för 200.
200 kronor för 4 månader är väldans billigt. Jag ska köpa ett 4 månaders kort nu nästa gång jag far dit.

Peters far och Åsa har bjudit hem oss på kålpudding. Så det ska bli himla gott måste jag säga. Speciellt skönt att inte behöva laga maten själv. Ska iväg till IcaMaxi och köpa billig köttfärs också!


Tråkigt...

Känner mig ensam. Peter har farit för att jobba och träna. Funderar själv på att ta och fara iväg och sola en snabbis. Behöver solen till ansiktet men eftersom att kroppen får ont av att ligga på rygg så är det väl inte det bästa jag kan göra.

Idag har äntligen utemöblerna blivit intagna och inoljade. Jag har tjatat på älskling ända sen vi köpte dem. Han har tyckt att jag ska ska göra det och jag har tyckt att han ska göra det. Nu har vi äntligen fått det gjort. Vi har även tapetserat skötbordet. Blev Daniels blommiga tapet och det blev jättebra. Nu ska det bara upp på väggen. Måste dock köpa tyg och klä om skumgummit.

Längtar så..


image25

En från vecka 25!

Är inte riktigt lika roligt att forografera magen när allt annat också har börja bli så stort! =) Men sätter in en bild från vecka 25 iallafall!


image24

Ha en fortsatt trevlig helg!


Statistiken sjunker..

Under helgerna.. Kan det bero på att folk har annat att göra än att gå in och läsa min blogg!? Jag läser panikartat bloggar på helgerna..Kan som inte missa även om jag inte har tid. Får ingen ro i kroppen om jag går och lägger mig utan att läsa allas bloggar.

Har rensat förrådet idag. Visste att det skulle bli mycket och sa det åt Peter. Men inte ville han tro på mig då vi faktiskt rensade förra året. Blev 2 släplast och 1 full bil. Vi skulle egentligen haft loppis för allt som slängts har varit andvändbart och en del saker har tillochmed varit oanvända. Men nu har vi iallafall plats för nytt skit där nere. Känner dock att smärtan bara blir värre och värre i fogarna. Blev att bära en massa iallafall och sen är det svårt att tänka på hur man vrider och vänder på sig hela tiden.

Igår såg vi nyaste Beck filmen - Det tysta skriket. Den var helt ok. Gillar som alltid beckfilmerna. Efter den familjen robinson. Också okej.

Blir mer och mer nyfiken på vad det är för kön på lillen. Varken jag eller Peter ser att det kan vara en flicka. Vi får väl världens chock om en liten kicka ploppar ut. Och om pappa Peter får som han vill så blir det väl en liten Tilde. Någon gång i sitt liv måste man väl ge med sig helt enkelt.=)

(Sussi Holmström! Stör mig på att det inte går att lämna kommentarer i din blogg, nu har jag försökt flera gånger!)

Så sugen..

Känner sådant sug efter att köpa varma strumpbyxor eller leggings med kjol och vinterstövlar till. Hade varit så snyggt. Men attans så dyrt att köpa allt bara för att kunna ha någon dag tills jag växer ur det. Så sorgligt. Ska iallafall fara på stan. Vilket också är farligt när man känner ett sådant köpsug.

Idag är det fredag och vi har stigit in i vecka 25. Inne i månad 6. Alltså nästan bara 3 månader kvar till nedkomst.
Peter ska jobba över en stund idag vilket jag tycker är hemskt med tanke på att det är fredag!
 
Imorgon ska vi rensa förådet och ta in utemöblerna och smörja in dem. Skönt att få det bortgjort. Vi måste helt enkelt sluta samla på oss så mycket skit som vi gör. Vi rensade förrådet förra året också och slängde mer än ett helt släp med saker. Vi får se hur mycket det blir den här gången. Tycker det är kul att rensa och fixa, tror att det hör till min boaperiod.

Nä nu ska jag se klart våra bästa år och sen hoppa in i duschen.

Huvudvärk

Har haft sådan huvudvärk sedan jag vaknade för andra gången i dag. Tänkte fara in till biblioteket redan klockan 8 imorse men kände mig alldeles för trött så jag sov vidare.

Har kört familjen till flygplatsen vilket betyder att jag har deras bil och kan ta mig precis vart jag vill. Tänkte att jag skulle fara och sola då all färgen i ansiktet bara har försvunnit och bytts ut mot flammighet. Men när jag väl ska hoppa in i solariet så kommer jag på att jag har stora svårigheter att ligga på rygg, speciellt på hårda underlag. Men snål som jag är så tänker jag inte låta mina 30 kronor gå til spillo så jag ligger och kvider i 12 minuter.
12 minuter var nog perfekt, tror bejbis vände på sig den sista minuten för det var först då jag kände att det började bli varmt.  Blir dock inget mer solandes, får helt enkelt se förjävlig ut.

Har suttit på biblio i någon timme och fick därmed bortgjort det sista individuella arbetet i första delen av kursen. Nu på onsdag börjar jag med andra delen och tills dess tänker jag ta det väldigt lugnt. Ska dock fara till Peters jobb efter 16 och städa iordning bilen så att den glimmar när jag ska ha den.

Ikväll ska vi nog se familjen robinsons. Nu ska jag vila bort huvudvärken.

Madde utmanade mig så...

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

* Envis
* Börjar lätt gråta när jag blir upprörd
* Morgonpigg utav bara fasiken
* Skäms ofta över mig själv
* Sover på mage (fast jag är gravid)
* Har bara svarta underkläder

Jag utmanar; Malin, Malin, Sussi, Zophia, Jenny och Sandra

Klippt och klistrat

Efter att ha kommit hem från Jenny igår så vart jag så sugen på att också fixa iordning i badrummet.  Så jag for till Jala färg för att inhandla sånt som man ska sätta på kakel. (Tog svart och grått och nej, vi har inget kakel) Men Jenny hade inte heller något kakel men det såg ändå bra ut. Så nu har vi fejk kakel i duschen och ovanför elementet. Tyckte att det blev okej och blir man less så är det ju bara att ta bort det.

Ska bli så skönt att ha egen bil i 2veckor. Då känns det som att jag kommer att få mer gjort med skolarbetet. Kan fara iväg redan på torsdag och vara borta hela dagen om jag så vill. Idag ska jag ta itu med Molloys skoluppgift så tar jag resten imorgon.

Har sovit länge idag. Var riktigt trött.  Mina nätter består av drömmar hela tiden. Konstiga drömmar. Men det sägs ju att det är vanligt med konstiga drömmar under graviditeten.
Såg de sista avsnitten av Gilmore girls igår och jag grät. Gillade inte att Rory sa nej till frieriet från Logan. Men älskade att Lorelai och Luke blev ett par igen.

Nä nu ska jag tillbaka till allvaret. Lillen sparkar så!


Gilmore flickorna



Sf mått och hb värden

Har varit hos bm nyss. Men det känns verkligen som att besöken är onödiga. De känns som att de varken ger mig eller Peter ett smack. Nästa gång behöver älsklingen inte följa med. Bara så onödigt att han ska behöva ta ledigt från jobbet och förlora pengar på det.

Hon hittade först inte hjärtljuden så då frågade hon om den brukar leva om mycket? (Trodde hon att den lille var död?) Sen efter ett tag hördes dem. 145 slag i minuten.  Det lät nästan som en galloperande liten häst.

Järnvärdet mitt är alldeles för lågt. Bara 102 och det ska egentligen ligga på minst 116 om man inte är gravid. Så nu är det dags att börja knapra niferex. Hon frågade även om jag hade sprungit dit efter att hon tagit blodtrycket. Tydligen så var det för högt!
Sf måttet var 23 vilket passar sig när jag är i vecka 24. Nästa tid är om 4 veckor.

Sådant är självklart intressant att veta och det är därför man längtar efter att komma tillbaks så att man får höra det lilla hjärtat slå igen. Men på något sätt så känns det inte speciellt när man kommer dit. Som att de inte förstår att det är stort och viktigt för en själv.

Grannen ovanför ger ifrån sig en jävla massa ljud så att plugga är väl inte det bästa man kan göra. Jag får nog ta det på onsdag, torsdag istället. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen.

Måndag

Tack för alla fina kommentarer. Vet att några saker kanske var lite smått onödiga så det är bra att ni som redan har barn kommer och säger vad ni tycker.

Var med min älskade mamma på stan i lördags och jag fick ett par underbart fina byxor som jag älskar. Känns nästan som mina gamla lee jeans jag hade innan jag blev gravid. Sen fick jag även en t-shirt, mjukisbyxor, ögonskugga och kräm. Helt underbar är hon.

Igår var första gången jag och Peter såg lillen hoppa runt inne i magen. Såg så roligt ut. Har sovit länge inatt och drömt att jag flyttat till stockholm, helt själv för att arbeta.
Egentligen borde jag kliva upp ur sängen så jag hinner skriva ihop mina arbeten innan vi ska fara till BM. Men jag gör det nog i eftermiddag istället. Kommer säkert behöva fara till biblioteket igen för att få ihop det.

Peter ska komma hem på lunchen så då vill jag passa på att äta med honom, får bli en väldigt liten frukost innan dess.

Tackar

Var på storheden med älsklingen igår. Hittade en tröja åt honom som han bara såg föör snygg ut i. Självklart lyckades jag få honom att köpa den så nu går han omkring och är hur snygg som helst.
Fick även en trevlig present av honom. En stickad lång randig underbar tröja. En som kan växa med min mage.

Ska på stan med mamma idag vilket ska bli väldigt trevligt. Ska försöka hitta ett par nya mamma byxor då mina envisas om att gå sönder hela tiden. Peters mamma har sytt dom nu men man vet aldrig hur länge de varar.
Sen ikväll blir det middag och planering inför de kommande 2 veckorna. Ska grilla en sista gång för säsongen. Vid nästa grillning har vi en liten plutt med oss.

Funderar på om den lille har vänt på sig i natt, Kände att sprakarna var mer uppåt revbenen än neråt som de brukar. Känndes konstigt men förhoppningsvis så kan Peter börja känna h*n mycket mera än vanligt.

Skrev en lista igår om vad som behövs inhandlas. Den blev inte liten kan jag då säga.

* Barnolja
* Babykam och borste
* Barnduschkräm
* Stjärtsalva
* Termometer - vatten och feber
* Nagelsax och nagelfil
* Idominsalva
* Tops och bommull
* Alvedonsuppar

* Plastad frotté
* Blöjhink
* Flaskborste
* Påslakan
* Babysitter
* Babygym
* Mobil
* Varmare mössa

Det är det jag har kommit att tänka på iallfall. Inga av köpen lär ske denna månad utan snarare nästa eller den där efter.

Knäppte kort igår så jag sätter väl in de här snart. Är så dålig med allt som handlar om elektronik. Magen skriker efter något att äta så det är precis det jag ska göra nu.

Vecka 24

Har varit lite dålig på fotandet av magen. Ska göra det idag sen när Peter kommer hem. Är ju så roligt att ha senare också. Har ju faktiskt gått in i v.24 idag.

Har växt nå jävulusiskt  de senaste dagarna och min älskade liten sparkar på för fullt. Längtar till på måndag då vi ska till BM och mäta och lyssna.

Hade tänkt skriva ihop de sista delarna av arbetet men som jag har insett så kan jag inte arbeta på fredagar om jag inte verkligen behöver det. Just nu känns det som att jag bara vill koppla av och ta det lugnt.

Hade velat fara runt och titta på saker som behövs köpas och räkna ihop en någorlunda kostnad.
Sökte ju till vikarieförmedlingen men dem har ju inte hört av sig än så det blir säkert inget av det.

Ska nog ringa en signal till mamma min och fjäska in oss för middag i helgen. Är så gott och äta där och speciellt när man inte själv behöver laga maten. Sällskapet är det ju inte heller något fel på=)

Efter regn kommer solsken..

..som man brukar säga. Mitt humör var ju inte direkt på topp igår. Men tog tag i det efter en liten stund och fick klart 2 uppgifter.

Idag har jag varit extra stolt för jag har har klivit upp klockan 6 enbart för att fara till skolan och göra uppgifter, Har fått klart 2 stycken till. Eller allt som behövs är att renskriva in det på datorn så är allt prima. Nu känns det så bra igen!

När jag kom hem, haltandes efter en skoldag så hängde ett paket från H&M på dörrhandtaget. Tog ett tag innan jag förstod att det var min stickande kofta som hade kommit. Den är jättefin bara att den var lite lång men det passar sig nu när magen är så stor.

Lillen sparkar för fullt, HÅRT och inåt/neråt så det är fortfarande svårt att känna h*n från utsidan. När jag såg sjukhuset igår så var det en förlossning med. Det slog mig plötsligt att jag faktiskt ska få barn. Jag och Peter ska bli föräldrar och det är inte alls länge kvar. Tycker inte alls att det verkar så farligt med själva förlossningen. Känns som att det bara kommer att vara världens smärta men något som kommer att försvinna så fort man får träffa lilla älsklingen.

Elisabeth rekomenderade mig att se Kärlekens mirakel så jag laddade ner den igår. Sjukt intressant att se och man kan verkligen kalla det för mirakel att man lyckas bli gravid. Det är inte en liten process som sker kan jag då säga!

Imorgon är jag ledig och från och med nu ska jag koppla av. Känner att det behövs. Dagarna går iallfall fort och nu när jag både har sjukhuset, top model och Idol så finns det ju massor att göra. Peter jobbar över för att fixa dämparna på bilen. Vill vi köpa en ny bil så måste den gamla vara i fint skick så att den går att sälja.

Ska fixa iordning en lista om det sista som behövs köpas. Är lika väl att vara helt förberedd. Min klasskompis berättade att hennes son kom 9 veckor för tidigt. Man vet ju aldrig, men jag håller tummarna på den 3 januari!

Känner mig stressad och ledsen

Känner mig antagligen ledsen eftersom att jag är stressad. Vill ha bortgjort skolan. Känns som om allt är extra tungt och att jag inte är speciellt intresserad trots att jag bara har längtat och längtat.

Jag önskar så att jag hade den där brinnande skolenergin som jag alltid har haft. Men den kanske kommer snart?! Mycket kan bero på att jag inte har köpt någon kursbok och tvingas ta mig till biblioteket, vilket gör att jag vill ha det bortgjort så fort som möjligt.

Konstigt nog blir jag så jäkla trött efter en halv skoldag. Skulle plugga och fixa iordning några arbeten nu när jag kommit hem men har ingen ork. Måste fara och jobba idag också. Kommer att göra värken betydligt mycket bättre men som tur är så ska Peter hjälpa till med damsugningen.

Torsdag och fredag kvar, får helt enkelt bryta min vana av att vara ledig på fredagar. Biblioteket kallar.

Sov gott!

Dessa reklampauser

Sitter och kollar på Idol. Tänkte att det skulle vara roligt så bara därför kunde jag skippa top model. Men för inte så länge sen slog det mig att jag faktiskt kan ladda ner top model och se efter gilmore girls. Vilken TV kväll!

Har läst boken om Kirre. En riktigt hemsk, fast bra bok! Rekomenderar den då man verkigen får insikt hur barn kan ha det utan att man vet om det, speciellt som lärare.

Har kommit fram till att jag inte tänker köpa en endaste kursbok. Ska fara till biblioteket och göra alla uppgifter och göra bort de så fort som möjligt. Det som känns lite tungt är att kursen jag läser har bestämmt att examinationerna kommer att äga rum i början av januari istället för i december. Får se hur det kommer att gå.
Om det nu är så att jag har fött och mår bra så får jag väl fara in till skolan en dag och lill bejbis får äta mjölk på flaska av pappa istället.

Imorgon blir det en tripp till familjerätt för att göra faderskapsbekräftelsen. Innan det är det skola och jag har tänkt kila in på biblioteket och kolla om det finns något jag kan kopiera.

Nu fortsätter tv kvällen!

Måste bara tillägga att Erik och Daniel med gitarrer var lugnt de bästa jag har sett på länge!

Ångest

över att jag måste inhandla kurslitteratur.. är så jäkla dyrt och finns inga begagnade!

Tjockis!

Min älskade och Daniel håller på att fixa i Daniels kök. Jag är uttråkad. Ska hem snart och laga god mat. Kotletter med godsås och potatis. Är ju så gott med potatis numera. Min cravings skiftar ganska mycket. Rån med bregott älskar jag och äter mns 6 stycken per dag.

Peter kände de första sparkarna igår. Man såg att han blev lycklig, han känner nog att han blir lite mer delaktig nu. Tycker det känns roligt, blir mer familjekänsla på något sätt.

Har fått städat idag aillfall. Skönt att ha det bortgjort innan man börjar skolan. Har varit och ränt runt till biblioteket för att hitta kursböcker men det är någon idiot som har valt att ha hemma böckerna för länge. Känner inte att jag har råd att lägga ner tusenlappar på böcker som ska användas i 3 månader.

Såg Knocked up igår. En riktigt trevlig film. Tycker det är mycket om förlossningar och graviditeter som cirkulerar runt en för tillfället. Speciellt nu när "sjukhuset" har startat på 3an.



Lyckan de kände när de fick veta att de skulle bli föräldrar! Fast det är väl förståligt med tanke på att de bara träffats en gång tidigare.

Vi är då överlyckliga iallafall!

RSS 2.0