En ny vän

Eftersom att jag och den gamla kameran inte riktigt gick hand i hand så har vi nu införskaffat en ny vän. EN vän som kommer se till att jag ska sitta här lite oftare. En Nikon D60. Den är totalt underbar.Så jag ber om ursäkt för min frånvaro. Idag har jag fått händerna ur bakdelen och tagit kort på lägenheten. Det som har varit största spärren till ickeskrivandet.

Så här kommer förebilderna:

                
Hall
 
Hall
 
Kök

 V-rum
 
V-rum

       

Datorrummet och Tildes rum hade jag ingen förbild på. Men jag lovar, de höll samma stil som bilderna ovan.

Här har vi alltså lägenheten som den ser ut ikväll. När Tilde sover.

                                                                        
 


Tildes Rum   

Hall

 Hall


Kök

Vardagsrum

Vardagsum ur en annan vinkel


Vardagsum igen


Och igen.


Datorrum

Blev en hel del med bilder. Men det är bara att ni vänjer er. Det händer rätt så mycket här. Jag har tagit på mig lite för mycket. Jag har fortfarande skolarbeten som skall göras samtidigt som jag städar 1 gång i veckan. Sen skriver jag anställningsavtal för My Life och ska snart börja juljobba på Interflora Luleå. Alltså en hel del. Men är skönt att ha mycket att göra samtidigt som det absolut inte skadar med inkommande pengar.

Tilde går för fullt och har gått i någon vecka nu. Är en helt ny värld som har öppnat sig för henne. Och för oss med. Hon är mycket mer självgående och leker mer med sig själv. Just nu är hon inte helt kry och är väldigt snorig och har en hosta som gör ont i mina lungor. Men trots det är hon helt underbart ljuvlig och vill bara gosas och pussas med både mor och far.

Puss på dig mamma

Förstår inte att tiden har gått så fort. Är inte länge kvar till 1års dagen. Hon förgyller varje dag. Är antagligen det som gör att tiden bara flyger förbi. Kan titta på henne och inte alls förstå hur man kan älska någon så mycket. Det är en värkande kärlek. En fantastisk kärlek.

Kramkalas

Ska inte skriva för mycket idag. Har ju trots allt fler dagar på mig att både visa och berätta hur vi har det. Hörs snart alltså.

RSS 2.0