Träning

Det är så länge sedan sist så att tillochmed blogg.se har försvunnit från datorn. Men det gör inget. (Intalar jag mig själv, trots dåligt samvete)

Jag har börjat träna. Det är ju sjukt roligt och det ska införskaffas årskort på Stil. Då är det bara att traska dit på direkten jag känner mig rastlös. Nu för tillfället håller vi till på Helex eftersom att mor har gett oss 2 veckors gratis träning. Känns skönt. Vikten fortsätter neråt och nu börjar jag närma mig vikten innan inskrivningen på bvc. Men har fortfarande månader kvar. 

Idag är jag ensam. Peter har farit iväg på galej. Eller galej och galej. Är väl antagligen en vanlig fest, precis som alla andra. Jag hade inget som helst sug. Längtar mer tills i morgon när jag ska få gå på gymmet igen. Det känns som att detta skulle kunna vara den nya hobbyn som jag så länge har väntat på. Men jag är alltid så entusiastik. Oftast när jag prövar på något nytt blir jag alldeles till mig och ska självklart fortsätta. Men den här gången känns det annorlunda.

Har nyss nattat Tilde. Det tog bara 40 minuter. Undrar när det börjar gå snabbare? Numer ligger vi iallafall imörkret och försöker sova. Saken är den att jag blir så jävulusiskt trött. Och jag vill gärna hinna göra något annat än att sova på kvällarna.


Tuffast i stan. Med favoritleksaken i hand.


Har sett "I taket lyser stjärnorna". Boken är självklart bäst. Men filmen var inte pjåkig. Jag grät.  Eller nästan hela biosalongen snyftade. Det blev nästan humoristiskt med så mycket snyftande folk samtidigt.

Räkningarna för min del var snuskdyra den här månaden. Bara min del blev över 9000 kronor. Var verkligen inte min månad. Förhoppningsvis är det inget annat som kommer att behövas inhandlas förutom det  vanliga.
 
PÅ måndag börjar allvaret. Då är det dags för examensarbete!


Allt i rosa!

1 vs 23

Tilde har blivit 1 år. För 15 dagar sedan. Jag däremot blev 23 igår.

Jag vet inte om jag orkar skriva om hur fort tiden har gått och alla de där mysstunder som bara har susat förbi. De flesta har ju läst om hur vi har det. Alltså helt underbart.

Till älsklingens stora dag blev det tårta, presenter och massor av släkt. Tildes min när alla sjöng var storslagen. "Vad gör de!?" minen var större än någonsin.  Jag hade bakat i 3 dagar för att bjuda på kalas som var över på runt en timme. Nästa år kan jag informera er om att fikat köps.


Blåsa ut det första ljuset


En i vanilj och en i choklad


Och en snövit


Tilde väcktes även med sång på morgonen och fick öppna sina paket av mamma och pappa.  Det var en bra dag!

Jag öppnar paket på min födelsedag

I går hade vi kalas för Melker, Tilde och Ebba ihop. Det var jätte trevligt och det aldra bästa var att se barnen leka med varandra. Tilde har alltid varit livrädd för andra barn. Speciellt Melkers glädjetjut. Men inte nu. Nu ser jag verkligen att hon har skitkul. 

Efter det första kalaset blev det ett till. För att fira att jag blev äldre. Tilde fick följa med mormor efter kalas nr 2 eftersom att jag och Peter skulle iväg på hockeyn. Hos mormor har hon också en himla massa skoj. Knappt så att hon vill följa med oss hem igen. Mormor skämmer bort henne, precis så som det ska vara när man är hon sina mor och farföräldrar.  Både jag och Peter kommer ihåg hur lyriska vi var så fort vi fick vara med våra.
 
Min födelsedagspresent av Peter var ändå den bästa. Massor av lappar som gjorde att jag fick springa på skattjakt. Och vid varje ny liten lapp en ny liten peng. Blir nya klädesplagg till min nya vikt som komma skall om cirka 3 månader. NU jäklar ska här hårdbantas!

Imorgon börjar skolan igen. Och jag ska ta tag i C-uppsatsen. Det här kan bli skoj. En stor omvändning från att sitta och sjunga på engelskan till att skriva ett stort och seriöst jobb.

RSS 2.0