De första hjärtljudet

Har med ljuddopplern hört bejbisen hjärtljud idag. Tack och lov! Har varit lite orolig att "den" inte ska vara riktigt okej. Men Den slår 180 slag i minuten. 

Ska hoppa i säng nu, trött efter volleybollen! Skriver mer sen och lägger ut det underbara ljudet!
Kram på er!

KLarAde TENTAN!

Jag klarade den! Yeeeess!

Älskar så mycket!

Har nyss sett det sista avsnittet på one tree hill säsong 5 och jag säger än en gång att det är den bästa serien som gjorts. Den gör mig rörd och får mig att tänka så mycket på livet. Mitt älskade liv.

Jag är så nöjd. Lycklig, inte bara nöjd. Peter är den bästa människan som jag någonsin stött på och han ger mig så mycket. Är glad att han är den som ska bli far till mitt barn. Bättre pappa kommer man aldrig att hitta.

Har mått illa idag. Peter var tvungen att stanna bilen så att jag fick spy, det med lukter är inte riktigt min grej. Så fruktansvärt skönt med helg. När man inte är van vid att jobba så blir det extra tungt. Har dessutom gjort illa mina höfter vilket inte underlättar liggandet i rabatterna. Magen växer, om det är för barnet eller för att jag bara blir fetare är svårt att avgöra ännu. Längtar till ultraljudet, verkar så underbart att få se sin lilla.

Tänkte att jag skulle hoppa i säng nu. Skönt att iallfall få vara utvilad imorgon då det blir kalas för syster  som fyller tonåring.

Godnatt allihopa!

(..... världens bästa .....klokast, smartast, undebara ....,ingen faktiskt ingen gillar jag så bra som jag gillar han!)

Det ska börjas i tid!


Gravid

Nu börjar magen att hårdna och växa. Känns kul när det börjar synas så jag inte bara behöver känna mig fet.
Vi ser fram emot det här mer och mer varje dag.
Har börjat jobba igen också. Känns bra förutom när det spöregnar.

Utlandsresan var okej. Kan säga att det inte är det roligaste att inte få röka eller dricka när alla runt omkring en drar in den ljuvliga röken som är så äcklig.
Flygresan hem blev dock försenad 17 timmar som ni kanske har läst i tidningen. Vi blev behandlade som skit och jag sörjer med de som hade med sig småbarn. Vi fick ingen information och ingen mat förren i slutet då vi blev slussade ut i skogen till ett all inclusive hotel där vi fick äta och dricka hur mycket vi ville. Lägger in en bild på poolen så ni kan njuta lika mycket som vi gjorde =)

Är trött, ska gå till sängs. I går sov jag 11 timmar så idag får det räcka med 10.
image13


RSS 2.0