Vecka 2.

Förra veckans vikt:88,6
Dagens vikt: 85,8

Viktminskning: 2,8kg


Måtten runt kroppen skriver jag in en gång i månaden.


Första veckan gick bra. Jag kommer fortsätta köra på att räkna kalorier. Dvs att tänka på vad jag äter och röra på mig. Så fort Tilde börjar dagis igen kommer mina morgonpromenader att kicka igång. Nu är det lite av den varan. Men däremot ska jag till gymmet nu.

Tack så mycket för alla era tips. Jag känner dock att lchf inte är för mig. Jag måste få äta mitt godis till helgen. Och med kaloriräkningen så får jag välja själv vars jag vill sätta mina 1300 kalorier. På lördagar tar jag gärna 400 kalorier till 100 gram godis.

HUr gör jag?

Det är så svårt att veta hur jag ska göra för att gå ner i vikt. Ska jag köra LCHF, räkna klaorier med viktklubben, eller bara äta lite och motionera?

Jag blir knäpp. LCHF känns bara helt fel. Att trycka i sig massor av fet mat där frukosten är lika mkt i kaloriantal som en hel dag med viktklubben. Det känns fel. Speciellt fel känns det när jag vet att viktklubben fungerade sist.

Allt tar tid. Men hur fan ska jag göra?

Måndag 1a veckan.

Vikt: 88,6 kg
Midja: 92cm
Byst: 105cm
Fetast:117cm
Stuss: 111cm
Lår: 68cm

Mål 70 kg.

Jag mår illa.


No More SUNKMORSA

Jag tänkte dra igång NO MORE SUNKMORSA projektet som Malin kör med.
Imorgon kommer mått och vikt. Bilden vågar jag mig nog inte på. Men att jag vågar visa vikten offentligt är bara det stort.

Det bästa med detta är att ni kommer veta och att jag inte är den som som misslyckas. Så nu kommer jag vara tvungen att gå ner.

HEJA NO MORE SUNKMORSA!

TACK

Tack så mycket för alla era underbara kommentarer i förra inlägget. Det känns jättekul och jag blir rörd. Ni är bara bäst helt enkelt!

DEN ÄR HÄR NUFY FAN VAD JAG ÄR BRA!

 

Nu har jag verkligen semester. Nu är allt klart. Jag är klar. Det känns läskigt. Först ska jag vara mammaledig en stund innan jag söker mig ut i arbetslivet. STORT.


Imorgon får Peter semester. Tilde har haft det i en vecka. Jag har försökt så gott som möjligt att göra så mycket som möjligt med två barn. Vi har haft fullt upp. Det har blivit aronsbadet, storsand, mammafika, lekparker och promenader. Det ska bli skönt att få hem Peter så att vi kan vara hela familjen och så att jag faktiskt kan sitta ner en stund också. Det har inte blivit så mycket av den varanBadat i regnet

Robin och Amanda sov på fikat.


Självklart har vi gjort massvis med andra saker de veckorna jag inte har skrivit något om. Jag är helt enkelt en dålig bloggare. Både för min egen skull och för mina barns skull så borde jag åtminstone vara lite mer aktiv så att även Robin ska få ta del av vår vardag lika mycket som Tilde har fått. Men jag har absolut ingen lust till att skriva om absolut ingenting. Och när det händer någonting har jag absolut inte tid att skriva om det.  Nu har jag i allfall tagit fram min gamla kamera så jag slipper släpa på systemkameran (det är ju som att ha ett tredje barn förtusan)Åkt larven med mammaDet blev många åk i Ballongen. Det var kuuul!


Tilde har varit på tivoli. Det var massor av skoj. Vi har firat midsommar på Sandön. Robin blir 2 månader. Jag blir äldre. Det märker jag när tiden går så fruktansvärt fort. Tilde är i trotsålder delux och säger ”fi fan” och ”dumma” till allt, hon smäller i dörrar och viftar med händerna. Minuten efteråt är hon gudomlig och säger ”ja, mamma, jag vet det” och har picknick med barbiedockorna. Jag misstänker att hon fått sitt humör av mig. Jag är väl också ganska snabb i svängarna. Det som är roligt är att jag för tillfället inte tycker att det gör något med svängningarna. Det som är roligast för tillfället är alla ”varför” frågor. ”Mamma, varför regnar det?” ”Mamma, varför finns den, solen?” ” Mamma, varför finns broar?” VARFÖR i massor. Och jag älskar det. Jag kan förklara allt i dödagar. Och det är precis vad jag gör, för de flesta förklaringarna slutar faktiskt med, ”för annars dör vi.” Så långt drar hon ut frågorna.


Ut i regnet och leka

Resten av alla veckor kommer i bilder.


Åker båt.
Midsommarmat på Sandön
Tildes fina barnvagn och fotosmile"Felicia är min bästa kompis"Robin är den bästa brorsan
Bara söt helt enkelt
VI


RSS 2.0