Lammkött, jo tjena!

Imorgon fyller jag 24 år. Peter har konstaterat att jag blir gammal. Hans förklaring var att ”Shit, Erica. Du var ju bara 19 när vi blev tillsammans, lammkött. Vad gammal du har blivit.”

Sen har vi förklaringen från mamma också. ”Men inte behöver du väl någon present nu när du har blivit så gammal?”
Självklart sa jag ja. Jag behöver också presenter. Hon var inte svårövertalad tack och lov. Jag ska få mig ett par vita Converse.

Vad jag får av Peter och Tilde blir intressant. De har suttit inne i köket och slagit in paket. Saken med Peter är att han slår in små paket i stora lådor. Det tycker han är jätte kul. Säkert Tilde också. Han tror fortfarande att jag är lika nyfiken som när jag var nitton.

Idag har varit en dag att komma ihåg. Tildes min när hon stod på sina skridskor för första gången. Och duktig var hon också min lilla stjärna.


OO  vad roligt!


Mamma hade inga skridskor, men nästa år ska hon minsann få!Hon är alldeles för underbar, så där så det värker i hjärtat och tårarna bara vill komma. Undrar om det hormonellt eller bara det att jag är så otroligt förälskad i mitt barn.

Idag har varit en dag helt i familjeanda. Bara vi tre har haft massor av skoj.

Igår var vi lediga, jag och Tilde. Vi hann med en hel del. Först en massa mys och mussepiggtittande innan vi hjälptes åt att städa. Vi hann med att måla med vattenfärger och vara tokiga och göra hand och fotavtryck. Vi var på affären och till Rutvik för att handla semlor, som alla andra utom jag har dissat.

Sen vart det modellera och Emil innan mormor och morfar kom att hälsade på.Jag vet inte om jag vågar hoppas på tur. Men om jag klarade mattetentorna så godkänner csn min ansökan om studielån. Det hade gjort att jag inte behöver vara arbetslös och att jag har något roligt och engagera mig med om dagarna tills vår bebis kommer.

Säger jag så här så är jag sjukt nöjd om jag klarar mig. Hur vanligt är det att ha 3 tentor på tre dagar i rad och lyckas?


Historietentan var lite av en besvikelse – 4, 5 poäng från VG, vilket hade gett VG på kursen. Men det är väl ingen som bryr sig när jag söker jobb om jag har VG på historia?

Jag måste lära mig att vara mer nöjd helt enkelt.

Det blir mer bilder någon annan gång för Blogg.se är inte med på min sida idag.


Tilde 2 år

Tilde har fyllt 2år idag.

2 år har gått för fort. Ska tiden rusa så här för alltid så är det inte länge tills jag är alldeles för gammal.

Morgonen startades med ”ja må hon leva” sång och öppnandes av paket. Tilde trodde att hon fick paketen av tomten men tillslut tror jag vi lyckades övertala henne att de var från mamma och pappa.


Tilde älskar sina tatueringar


OO, delbara frukter! Tack, Tack!


Det blir mycket Hello Kitty

Hon fick tuggummi till frukost och godispåsen till lunch. Det var verkligen hennes dag när hon insåg att hon fick äta godiset i sitt eget rum samtidigt som hon fick kolla på Musses klubbhus.

Sen började släkten komma. Då vart det ännu mer klart att det inte var någon tomte som hade gett henne paketen.


Massa paket att öppna

Som jag sagt tidigare så blev det köpestårtor. Goda dessutom. En opera och en prinsess. Det gick alldeles utmärkt utan hembakat och jag känner mig faktiskt inte det minsta som en sämre mamma på grund av det.

Hela dagen har vi lekt med Tildes presenter. Spelat UNO, geggat med modelera, byggt pärlhalsband och skurit frukter. Vi hann dock inte med att måla, trots att Tilde satte på sig förklädet och stod med penseln i högsta hugg.


Sen fick jag en vikinghjälm också

Målandet får bli imorgon, efter att vi har hämtat Tilde från dagis och vi har kommit tillbaka från ultraljudet.

Jag hoppas nästan på att vi blir flyttade lite till. Bf på den 1 juni hade ju inte suttit fel. Fast jag har sådana sammandragningar redan och de lär inte bli lättare med tiden. 

Imorgon vet vi.


RSS 2.0