AJJ

Jag kan ju säga att jag har haft väldigt ont efter vaccineringen. Armen har varit i ett konstigt stadium av skräckvärk. Musklerna har inte fungerat och den har varit förlamad. Nu 2 dagar senare börjar det släppa. Igår var jag trött och hängig. Har inte sovit direkt gott. Det jobbigaste är att jag vet att jag måste göra om det här igen inom 3 veckors tid.

Tilde har varit jätteduktig och supersnäll. Jag har bara behövt förklara för henne att mamma har haft ont och hon har inte sprungit iväg vid påklädning eller tjorvat det minsta. Första dagen låg hon med mig i soffan och kollade på pippilångstrump ända tills pappa kom hem från jobbet.


WIIIII


NÄ, jag är inte trött!


Mormor har "bakat". Vi var tvungna att ta ett bildbevis. FAst jag hann inte med att smaka. Fast det kansek var tur. För hon glömde tydligen en huvudingridiens.

Tilde är så söt just nu. Hon pratar och pratar. Hon tycker ofta att mormor ska komma och hälsa på. Eller att vi ska fara dit och hälsa på när pappa har kommit hem från jobbet. För pappa och mormor är på Obb och mamma är i kolan.

Jag tror jag har känt bebisen i magen, är väldigt tidigt ännu men jag känner igen rörelserna. De gjorde att jag faktiskt tror att vi ska ha ett till barn. Magen har inte direkt växt något ännu. Har bara lagt på mig lite extra fett. Kommer ihåg att det var precis så jag kände förra gången. Det är efter ultraljudet som själva känslan av att man är gravid dyker upp. Trots detta så har jag redan börjat shoppa.

Idag är sista dagen jag inte har skola på schemat. Jag har ju dock suttit hemma och pluggat varje dag. Men idag känner jag mig slö. Jag hade egentligen planerat upp en massa saker för dagen. Men jag har inte rest mig upp från soffan ännu. Jag tror jag tar en EricaDag idag. Duscha, äta och se en film. Det här kommer inte att kunna göras på väldigt länge igen.

Morgonen idag har varit jätte rolig. Jag fick väcka Tilde. Vi låg kvar i sängen och myste, pratade och tittade på postman pat. Sen var det toalettbestyr och efter det skruvade vi på riktigt hög musik och dansade med Bamse och Pippi dockorna. Gud vilket underbart barn jag har!

Jag såg på Vakna med the voice imorse efter att jag hade lämnat Tilde på dagis. Katrin Zytomierska hade köpt ett köns test från USA. Gud så sugen jag blev. Var och googlade runt lite och det jag hittade var ett sådant test som hon pratade om men det kostade 199 euro. Nyfiken är jag men inte nyfiken för över tusen kronor. Jag får helt enkelt vänta tills det är dags.


Vaccinera sig?

Vaccineringen för svininfluensan har satt igång i kyrkans hus. Man går dit, tar en kölapp och sätter sig ner för att vänta på sin tur. Ska jag göra det? Ska ni göra det?

Det är sjukligt så mycket jag funderar på det här. Det här och vagnköp inför kommande bebis. Jo jag vet, vissa av mina prioriteringar är åt helvete.
Jag har sån ångest över att vi sålde vår vagn. Det blir dyrt nu, måste köpa en vanlig vagn och en syskonvagn.

Äntligen har min trötthet börjat försvinna eller iallfall kvällströttheten. På dagen sitter den fortfarande i vissa dagar, speciellt när jag lyssnar på historieföreläsningarna. Har historiatentan på fredag. Salstentan blev ändrad till en hemtenta så jag är lycklig.

Matten börjar nu i november. Kommer ha två olika matematiklektioner som kommer att lektionskrocka och även historia på kvällarna. Sen i december så kommer jag jobba heltid. Peter har förklarat att det kommer fungera perfekt. 

* Först läser jag 8 timmar i matematikkurs 1 som jag får födela före och efter
* De 8 timmarnas jobb jag kommer att ha på inteflora.
* Sen kommer jag hem och jag får dela de sista 8 timmarna på historia och matematik kurs 2.
* Sen börjar det om igen

Å vad jag ser fram emot december. Ser ni att något saknas?

Imorse är första morgonen jag har kunnat kliva upp, göra mig iordning, äta frukost utan att Tilde har vaknat med mig. Jag försökte dock få henne att vakna med mig men hon var utslagen och otroligt vacker. Hon sov och sov. Från 19.45 igår kväll till 08.10 imorse. Gud så skönt för henne. Hon har aldrig sovit speciellt långa perioder.


Här görs nog den sista kakan eftersom att sanden har frysit nu.

Tildes nya hobby är att "Jita". Hon ska rita konstant. det första hon säger när hon vaknar kan vara just "jita" hon ska rita när hon äter, när vi är ute, när vi ska gå och sova. Ja ni fattar.


Som en riktig stortjej


Mamma sluta fota och kom och jita nu!


På kvällarna innan läggdags är det ofta skoj att läsa bok. Mamma och pappa har satt en rullåda under sängen som är full av mina favoritböcker. Pappa har blivit bättre än mamma på att läsa

Nu ska jag passa på att rota i godispåsen innan Tilde kommer hem. Hon vill ha annars.


RSS 2.0