Resan bokad

Resan är bokad och klar trots sjukdom! Vi såg att sista minuten var slut i tidningen och då jäklar blev det panik. Med turen på vår sida så lyckades vi iallfall få en resa. Nu håller vi bara tummarna på att jag blir frisk för det är inte det roligaste att ligga sjuk och gravid i 40 gradig värme.

Ska bli helt underbart att fara iväg med älsklingen och få tiden med bara honom. Nu är mitt jobb att bara vila.

Vi höres!


Kan allt?

Vet att det är mycket tjat om tentamen just för tillfället men det beror på att den är så nära nu. Känns som att jag kan allt till tentan. Jobbigt att känna sig så säker, för det gör mig osäker när jag inte har pluggat tillräckligt.

Har även gått och blivit jätte sjuk, känns som att jag har rakblad i halsen och kan knappt prata. Har sovit hela eftermiddagen så jag sk ata det lugnt och försöka vila så mycket som möjligt så att vi kan boka resan. Känns osäkert att boka när jag är sjuk då min sjukdom ofta går över till astma som gör mig sängliggandes i minst en vecka.

Har även varit och tagit blodprover och sånt idag. Gick helt underbart bra för någon som är så spruträdd som mig.
Peter gjorde den godaste maten han någonsin har gjort idag. För det ger vi han massor av +++++! Min älskade.

Önska mig lycka till imorgon, för det är då det gäller! Jag ger upp pluggandet och går på min tur istället. Antingen så bär eller brister det som man brukar säga.


Stressen äter upp mig från insidan

Känner mig förvirrad på vad det är jag ska plugga på. Känns som att jag kan det mesta men sen när jag kollar på de gamla tentorna blir jag bara förvirrad och vet inte hur jag ska utforma mina svar. Det om något tyder väl på att jag inte kan, eller kanske bara att jag inte har lusten. Har helt tappat stinget och det enda jag kan tänka på är att jag misslyckas med skolan. Hade varit så skönt om det bara var över och jag inte hade behövt göra en omtenta.
Tror det är Suss och de som gör att jag får panik, de sitter dagligen o pluggar tillsammans. Ångest! Vår grupp ska ha en genomgång på måndag av de gamla tentorna och diskutera. Men mer än så blir det inte.

Får ont i hjärtat säger jag bara, dör väl av stressen som äter upp mig från insidan. Vill boka resan nu men eftersom att det fortfarande är så tidigt är vi lite osäkra ännu.

Fan vad det känns tungt!

The secret is out.

Usch vad jag suger. Somnar när jag ska plugga. Men nu förstår jag då Vete vapen virus. Känns som att jag kan diskutera hans teorier. Ska läsa miljödidaktik imorgon för att se om jag får någon större kunskap. Känns som att hela tentan går ut på att ordbajsa om basfaktan. "Vad skulle du göra om du fick styra välrden för en dag för att främja hållbar utveckling?"

Imorgon är opponeringen. Känns hemskt att behöva vara så elak. Arbetet vi opponerar är det värsta jag har sett. Inget står rätt till där inte. Kan inte sluta längta efter sommaren. Vill ha sol och en pool. Och med älsklingen så får jag grädden på moset.

Insåg just...

Att det är evigheter sen jag sist skrev. Sitter alltid och stör mig på alla som inte skriver tillräckligt ofta i sina bloggar. Är beroende och är in på dem flera gånger varje dag. Sitter i skolan, väntar på mina gruppkamrater. Det är dags att göra opponeringen på b uppsatsen. Jag är så fruktansvärt trött och less på skolan. Den här kursen har verkligen dragit ner hela min upplevelse. Längtar tills den är över.
Har tenta nästa tisdag om miljö och hållbar utveckling. insåg även där att det var dags att ta tag i pluggandet. Vet inte om jag kommer hinna lära mig allt i tid. Ska i alla fall strunta i att läsa vete, vapen virus. Ser på filmen istället och läser sammanfattningen. Det får ta mig så lång som det tar mig. Annars finns det ju alltid tid i augusti också.

Snart är det även första juni. Jag hoppas av hela mitt hjärta att sista minuten priserna sjunker så att jag och älsklingen kan ta oss utomlands. Hade varit trevligt att få lite tid för oss själva i solen och polen. Annars mår jag hur bra som helst och blir bara lyckligare och lyckligare för var dag som går. Kan inte sluta längta.

image12

En samsung

http://kathe.blogg.se/1179130089_tvling_vinn_en_rosa_d.html#comment

JAg vill vinna en underbart fin kamera. Skulle passa så bra inför framtiden!

Dålig.

Jag mår pyton. Tror på magsjuka, det började igår och vägrar försvinna. Jag mår så dåligt, somnade i skolan när vi hade grupparbete. Vaknade upp efter 1,5 timme. Nog för att det inte var mycket som hade hänt men bra mår jag då inte. Har sovit ända sen jag kom hem och är fortfarande trött.

Är dålig på att skriva, har tappat stinget men det kommer väl tillbaks snart, förhoppningsvis. Är skönt när man kan lätta alla tankar någonstans. Just nu hålls det mesta inne.

Mycket som händer

Jag sover inte riktigt som jag bör sova. Har mardrömmar och ont i magen. Känns jobbigt.
det är alldeles för mycket att göra i skolan också. Blir för mycket stress. Funderar på att göra tentan i augusti istället. Jag får se hur det känns den här sista veckan.

Rökfri iallfall och håller mig. Är röksugen men nu har jag gett mig fan på det här. Jag kommer ju att klara det här galant. Vi håller iallfall tummarna.

Idag är det en obligatorisk föreläsning som omfattar 1poäng. Fick även godkänt på kompletteringen.

JAg är så trött och saknar min fästman som är den bästa i hela världen!


Det här kommer att bli tungt

Jag är såå röksugen.. Önskan om ciggaretter är stor. Bara ett litet bloss hade varit så gott!

Nya tag med rökningen!

Imorgon är en ny dag som inte ska innehålla nå mer rökning. Mår inte bra av att röka. Ikväll blir det nog Happy Feet och imorgon är det skola som gäller.

Jag älskar min Peter mer än allt annat på denna jord.


Grattis Gumman!

Gud så roligt. Blev som en chock även fast jag visste att det skulle ske. Jag blir så lycklig för deras skull!

Tänk er!

Tänk att jag kan vara så här kär efter 2år. Livet blir bara lyckligare och lyckligare. Har även insett mitt eget värde, vilket nog gör en stor skillnad.
Fan vad jag älskar den pojken eller jag kanske skulle säga min fästman!

Ibland känns mycket tungt men det är då man måste se de ljusglimtar som finns! Jag har en massor!


Kan väl lika gärna köra på?

Har nyss sett "Because I said so" var faktiskt bra. Mycket prat i filmen och ingen text, men jag har börjat väja mig nu. Har suttit och väntat hela dagen på att  One tree hill och lost ska komma ut tills det nyss slog mig att USA ligger minus 6 till 11 timmar. Så att jag kommer att få se de avsnitten i kväll är ungefär lika med noll.

Roligt att ni testade sidan med hundarna..haha en bulldog Elisabeth! Det var bra!

Sitter i soffan och njuter av den underbart fina utsikten. De nya dvd - hyllorna gjorde sin rätt. Känns så skönt att trivas i sin underbara lägenhet. Speciellt när mörkret börjar smyga sig in. Jag gillar sommarkvällar, något fint och fridfullt över det. Speciellt när jag får välja min egna musik och inte behöver höra något stressande.
Idag har Vi varit och kollat på ringar. Har hittat väldigt fina i silver. Ringar som passar till allt. Nu hoppas Vi bara att de går att beställa in i våra storlekar.

Har suttit hela dagen och inte gjort något. Lämnade in en kompletering men mer än så hände inte. Har sett serier på serier. Insåg när klockan var kvart i fyra att jag var tvungen att göra något. Blev att diska och städa. Så roligt så. Nog för att resultatet efteråt är väldigt trevligt. Känner att jag måste ta tag i skolan. Har inte blivit mycket den här terminen. Vi har nog mest slappat i vår grupp, vilket betyder ett mer stressfyllt slut.

Pratade med Moa i telefon igår. Blev 1½ timmes prat. Sörjer över att hon inte kommer upp något till sommaren. Har dock bestämt mig för att jobba hela juni och juli och struntar blanka fan i både kurser och ledighet. Lika väl att köra på medans man kan. Allt finns kvar. Något jag vet men oftast glömmer bort!

Vilken hund är du?

Jack Russel terrier
Jack Russel terrier
Jack russel terriern är en alert och livlig hund. Den kräver uppmärksamhet och har ett stort aktiveringsbehov. Den är lättlärd och lär sig ofta tricks snabbt. Älskar att vara utomhus. Jack Russel terriern är en glad, stolt, lojal och intelligent hund, men den kan också vara mycket envis och lite väl självständig. Jack Russel terriern är mycket hund i liten kropp. Ettrigheten och orädslan gör dem ibland aggressiva mot andra hundar och de drar sig heller inte för att utmana mycket större hundar eftersom de har lite problem med sin egen kroppsuppfattning. Den älskar att arbeta, men det måste vara rolig sysselsättning annars blir det trist och tråkigt något som den kompenserar med att hitta på egna aktiviteter som kanske inte alltid uppskattas av matte och husse.

Shit vad det stämde in på mig!
Gå in på denna sida och kolla vilken hund du är..

När det tryter

Redan slut. Hur ska det här fungera? Jag får resa iväg någonstans eller låsa in mig.

Jag dansar på moln

Att släppa ner garden var nog det bästa jag kunde göra. Jag är så lycklig och dansar på moln. Eller så flyger jag.
Huvudsaken är att jag aldrig har mått bättre. Trots att cigaretterna har blivit en del av livet igen så mår jag så bra.

Igår var det en snabbis till IKEA med syster för att innhandla utemöbler. Nu har vi en jävligt fin lägenhet med en jävligt  fin balkong. Köket är oslagbart och jag ska lägga ut bilder så att ni får se.  TACK MAMMA OCH MICKE för de underbara möblerna. Kan även tacka alla för de fina lyckönskningar vi fått.

Arbetet i skolan är något som inte flyger på moln. Vi har inte fått något gjort. Förhoppningsvis fixar alla tid så att vi kan jobba hela nästa vecka.

Nu är det en lugn dag som väntar med Desperate housewifes och Christine.RSS 2.0