Tulips

Jag är sjuk. Vaknade i torsdags med ett halsont på besök från helvetet.  Tack vare min nya metod med bafucin och att ta en ny tablett varje timme även under natten så försvann det rätt fort. Nu är det bara kroppen som känns som tung gelé. När jag är frisk så  har jag många gånger längtat efter att få vara en hel dag i sängen och bara slappa. Men när man är sjuk och ligger en hel dag så känns det ändå inte utvilande. Mest jobbigt. Skönt att ha Peter dagar som dessa. (och alla andra dagar också) Jag sitter med dåligt samvete för att jag inte gör ett skit och mest ligger och klagar medan Peter peppar och gör allt här hemma. Imorse fick jag tillochmed tulpaner. Min karl kan minsann,


Jag har blivit brunett och fått glasögon. Tänk vad åldern gör med en.


Jag har börjat praktiken. Är jättekul men är så fruktansvärt jobbigt att vara borta från familjen så pass mycket som jag är. Tänk att det är så här det kommer se ut varje dag, resten av livet. Kliva upp på morgonen, göra sig iordning och lämna gumman på dagis, fara iväg till jobbet, jobba hela dagen och komma hem vid 16, hämta gumman från dagis, hem och laga mat. Sen när vi har ätit är klockan 18 och då är det bara 2 timmar kvar tills gumman ska sova igen. Sen börjar allt om dagen efter igen. Om jag nu någonsin kommer att få jobb. Marknaden för lärare är inte riktigt den bästa.


När Ebba och Melker var här. Vi blev 3 år tillsammans.


Det har hänt så mycket med Tilde den sista tiden. Hon har verkligen vuxit. Hon förstår nästan allt vi säger. När hon har ätit vällingen klart kommer hon med den tomma flaskan och säger " Hä mamma" Hon tackar och säger varsågod på sitt egna lilla sätt. Frågar vi om hon kan tända eller släcka lapman så gör hon det.  Det roligaste är när hon försöker förklara vad det är hon har gjort eller vad hon ska göra. För jag ser verkligen vad det är hon vill säga och hon är så engagerad.


Mamma och pappa förstod att det var något jag hade gjort eftersom att det hade varit tyst så länge


Och dansa. Man kan tro att hon aldrig gjort annat. Hon dansar jämt och har rytmen i blodet. Hon ser lite ut som en snowboardåkare. Så fort det kommer minsta lilla musik så dansar och snurrar hon för fullt. Det värker i hjärtat av kärlek när jag ser henne.


Jag är sötast

Min 2veckors provapåträning är slut. Jag sträckte ryggen och höften efter att ha tränat för mycket. Från en kropp som aldrig har rört sig till en som tränade 4 gånger i veckan blev för mycket. Nu när jag blir frisk ska jag springa till Stil och köpa årskort. Vilket lyx att ha så nära till gymmet och att varje maskin har en egen tv.


Mamma köpte modellera åt mig. Det var jättekul!


Måste bara få skryta om min lilla lillasyster som tydligen är jäkligt duktig på att sjunga. Lyssna vetja! - Linn boström ca: 21 minuter in.
 
Nu vankas csi och sömn. Happy valentines day!

RSS 2.0