Är farligt att släppa lös mig på stan!

Kan ju fan inte gå på stan utan att handla något. I vanliga fall när det bara gällde mig så gick det väl okay, det är ju inte alltid man hittar något som passar. Men nu! Nu kan jag ju handla saker åt den lille hela tiden.
Hittade en så himla söt tröja på Åhlens som jag bara vart tvungen att handla. Hade helst köpt någon klänning också ifall det skulle bli en flicka. De fanns massor av svarta fina klädesplagg. Blev att köpa en mössa till mig själv så att jag kan matcha vagnen med det svart/vita=)

Innan jag for in så tog jag mig i kragen och beställde den stickade cardigan också. Så nu får jag ge mig! Inget mer handlande! Peter jobbar över idag, ska fixa till bilen så att allt är bra. Vi kollar ju runt efter en kombi.

Har ont som vanligt men det är väl något jag inte längre behöver nämna utan mer något som börjar vara självklart. Är trött så jag ska gå och sova.

Jag älskar mitt hem!

Allt är precis som jag vill ha det. Finns inget jag vill ändra på nå mer. Speciellt nu när hösten och dess mörker träder in. Jag älskar de mörka i vårt hem mot det mörka på utsidan som tänds upp av de flammande ljusen.

Har traskat runt på stan hela dagen vilket känns i fogarna. Har köpt en jacka som jag har räknat med att jag kan ha ett tag. Får dock just igen den över magen men har planerat att ha den öppen fram till i november någon gång.
Jackan var bara så jäkla snygg och billig så att jag inte kunde motså. Kommer att kunna använda den sen efter graviditeten också.

Ser Top Model 8 nu varje dag men tycker att det är lite tråkigt att den är varje dag och inte en gång i veckan. Men idag är det iallfall project runway!

Återkommer!

Tårarna har sprutat

Idag har många tårar sprutat ut ur ögonen. Har blivit ledsen och upprörd över det mesta. Dagen började inte så bra då jag vaknade med yrseln. Har kristaller som har lossnat i bågarna inne i öronen. Skapar en karusellyrsel där väggar och allt snurrar runt, så det enda jag har gjort är att legat i sängen.

Vagnen kom hem med Peter och som tur var så hade yrseln lossnat så jag kunde titta på iallfall en liten stund innan jag skulle i väg för att fika med tjejorna.
När jag kom hem blev jag jätte ledsen för att vagnen redan var ihopsatt och för att Peter fick visa mig hur allt skulle gå till. Det var då humörsvängningarna satte igång. Bättre blev det inte när det visade sig att barnvagnen inte kommer att rymmas i bilen. Och det var ju också Peters fel! Tyckte jag! Sen när han satte ner hårdliften i gruset, för så gör man ju bara inte!

Gud vad jag var hemsk, grät gjorde jag! Peter som är så underbar kom självklart och tröstade mig och visade hur underbar han tycker att jag är.

Känns jobbigt när man inte kan alla inställningar med vagnen, känns som att man blir en dålig förälder pågrund av en sån liten fjantsak. Vilket jag vet att jag självklart inte kommer att bli. Är bara så känslig och lättretlig.

Gilmore girls var också extra fint idag.  Nu startar dansprogrammet!

Fototokig!

Håller på för fullt att organisera alla foton in i olika fotopärmar. Alla foton för olika delar av livet. Igår kväll blev jag klar med min "turkiet/england" pärm och även en "skolan" pärm. Idag ska jag fokusera på att välja ut nya foton som jag ska framkalla så att jag kan starta med en "semesterpärm" och "vårt liv pärm".

Är så mycket roligare att få titta på foton om de finns insatta i pärmar med några kommentarer bredvid.

Vagnen kom aldrig igår, jäkla skit leverantörer, vi ser ju att vagnen finns i Luleå men bara att de inte kör ut den. Räknar inte med att den kommer idag heller.

Tycker det är konstigt att HM inte har fått in några höstkläder/stickat. Jag behöver något varmare då jag inte har ngn jacka att ha på mig. Tänkte beställa dessa tröjor idag men insåg att leveranstiden skulle vara ända till i början av november.


Och så länge ids jag inte vänta.. Men den nedersta tröjan hade varit så fin till magen ch den översta eftersom att jag inte har ett plagg som är vitt.

VILL HA, VILL HA, VILL HA!

Idag blir det lax med potatis och hollandaise sås. mums. Har inte vågat mig på att äta någon fisk ännu då det är så noga med vars de kommer ifrån, men nu orkar jag inte bry mig nå mer.
Sen blir det att fika med 11 gravida kvinnor, vilket också ska bli skoj. Nä nu ska jag sortera foton!

Tiden rusar

Är i vecka 22 redan. Det går fort. När Malin skrev att det var 11 veckor kvar tills de skulle bli föräldrar ryste det till inuti mig.  Det är bara 7 veckor kvar tills det är 11 veckor kvar för oss. 11 veckor är ingenting! Jag tycker det går så fort.
Magen har vuxit hur mycket som helst de sista 2 dagarna och stenhård har den blivit vilket också påminner att det inte är så lång tid kvar nu.

Vi har köpt babyskyddet ígår, så det tackar vi pappa för. Det står i hallen och väntas på att tas ner i källaren fast jag inte vill! Jag vill göra iordning allt nu. Köpte även en overall från H&M som kommer att passa bra tills när vintern börjar bli lite varmare.

Älskling har jobbat hela dagen. Älskar att se han jobba. Han är så händig och manlig. Jag har tittat på i hela 8 timmar utan att klaga=)
Vi har varit hos DK och lagt golv hela dagen, eller det är bara Peter som har lagt golv. Daniel bjöd på kinamat så jag är jätte lycklig. Trots att jag inte har gjort något alls idag så värker det något fruktansvärt i benen och fötterna. Sliter även lite i höfterna.

Imorgon kommer vagnen och då jäklar ska här lekas och mätas och donas. Ska även tvätta och städa men i ett väldigt långsamt tempo så att inte resten av dagen blir förstörd.

Gårdagen var underbar, jag och Peter i sovrummet med tända ljus och Norah Jones. Vi myste i evigheter. Känns så skönt med hans närhet. Tror det är något som graviditeten min kräver, kärlek av Peter i mängder.

image23
Ser ut som att jag är påväg att äta upp honom!

Ljuvligt!

Har tagit mig ett ångande hett bad. Har inte badat badkar på flera år. Det är det skönaste jag har varit med om på länge. All värk i kroppen försvann och jag känner mig som pånyttfödd.



I morgon åker jag hem till Luleå igen. Och det ska bli så skönt! Jag saknar Peter, är som alltid mer kär i han när jag är är ifrån honom.
Antagligen beroende på graviditeten så irriterar jag mig mer på min far över hans skämt. Min far är en sån man som ska skämtas/retas över allt. Annars är jag van men nu går det bara inte.

Har lagat tortelini med mögelostsås åt farmor och farfar idag. Farfar gillade det medan farmor bara åt. Pappa tyckte nog det var lika gott som jag gör.

Ikväll blir det en till lugn dag med tv tittande, är ändå rätt skönt trots att myrorna i kroppen vill göra något helt annat.
Ser ut som att det blir en till fika med de blivande mammorna nästa vecka. Ska bli skoj.

Blir att köpa babyskyddet på lördag. Pappa skulle sponsra och han har gett pengar för hela. Så det känns ju jättebra. Hoppas även att H&M höskollektion har kommit hem nu för jag behöver något att ha på min överdel!

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Kiruna

Sitter hos pappa. Eller jag snarare spriner runt. Är mitt i matlagningen. Blir samma som igår då det var så himla gott. Vart plötsligt sugen på köttfärslimpa men då både jag och Peter insåg att jag var alldeles för slö för att fixa köttfärslimpa så fick det bli köttbullar istället. Köttbullar med brunssås och potatis. Det smakar underbart.

Har varit och hälsat på hos Malin också, gud så fint de hade det. Och ni ska se hennes mage! Och jag som har gått omkring och varit så stolt för min. Såg ju enbart tjock ut om man jämförde med hennes fina gravidmage. Tycker lite synd om dig Malin som kommer att behöva vara utan din David. Saknar Peter efter bara 1 dag.

Roligt med så många kommentarer och att så många har börjat läsa bloggen, det ökar stadigt varje dag!
Har just kommit på att jag inte har några internetadresser med mig. Vilket tragiskt betyder att jag inte kommer att kunna läsa mina favoritbloggar.

Nä nu måste jag fortsätta med matlagningen, återkommer!

En från vecka 19

Lägger in ett mer uppdaterat kort utan ansikte dock från v.19 då jag inte hade tagit något nytt kort. Men den har ändå inte växt så mkt på 2 veckor. Tycker som att jag har blivit lite stor. Hoppas jag bara inte kommer att bli så där groteskt stor.

image21

Haft sån himla värk igår så att Peter var tvungen att bära/dra mig dit jag skulle. Fruktansvärt. Kan kanske bero på att jag hade burit tvätt hela dagen. Tvättade 10 maskiner! Tog mig hela dagen men nu luktar allt gott.

Nu har jag äntligen fått tag i kameran så att jag också kan uppdatera lite bilder. Peter är fast besluten att den ska sitta fast vid den stationära datorn. Men eftersom att det bara är jag som använder bilderna så upplever jag det som onödigt.

Far till Kiruna imorgon bitti för att hälsa på fadern min. Blir en kort sväng och åker hem igen på Fredag förmiddag. Pappa tyckte att han kunde få träffa dottern innan hon skulle bli mamma. Och det har han ju så rätt i så.

En från v.15

Tyckte att magen var så stor redan då. Jämför man med nu, 6 veckor efter så ser man en stor skillnad,

image20

Sätter in en från v.21 imorgon. Har ju som sagt lite problem med kameran!
Nu blir det Segemyhr och avslappning.

Tvättdag idag!

Och inte en liten sån. Ska tvätta allt vi äger. Känner någon konstig lukt som jag inte gillar, så nu har jag satt på mig städkläderna och ska snart sätta igång.

IKEA igår, går alltid mer pengar än vad man har planerat för. Men nu jäklar har vi handdukar och tvättlappar i överflöd. Köpte även täcke, kudde, påslakan. örngott och musikdjur.
Jag fick en ny kudde och bättre har jag aldrig sovit.

Har fyllt i ansökan om utrag ur belastningsregistret. Kommer ta en vecka innan man får tillbaka något och först då kan jag ansöka till vikarieförmedlingen. Nu är det sista veckan med att ta det lugnt. Sen börjar allvaret och gud vad jag längtar!

Har "bara" 137 dagar kvar till förlossning. Fick nästan en liten chock när malin sa att hon bara har 90 dagar kvar. Tiden rasar iväg och fortare lär det väl gå nu när man börjar skolan.

Nä nu ska jag bege mig till tvättstugan!



IKEA, that's goooood!

Planerna ligger fortfarande på IKEA, kan dock bli svårt än så länge med tanke på att alla ligger och sover och säkert är bakis. Axel och Davve skulle också med. Men tar det för lång tid tvingar jag Peter att bara åka med mig. Vi ska lämna igen hyllplan som vi köpt för många av och inhandla handdukar och sängkläder till bebben.

Vart surströmmingsfest hos Axel igår, jag varken festade eller åt surströmming. Jag var fotograf så att jag hade något att fokusera på.
Hade så grymm smärta igår så att Peter var tvungen att lyfta mig när jag skulle vända mig om i sängen. Han är bara för bäst.

Moa åker hem idag. 1 vecka rusade förbi.



Nu jäklar!

Som jag har väntat och väntat. Men nu sparkar och bufflar den lille för fullt där inne. Nästan så att det gör ont vid vissa tillfällen.

Kunde tillochmed känna vars den lille låg igår. H*n ville gärna ligga högt upp åt höger och trycka på för fullt. Men ändå så är det så mysigt. Tycker det är konstigt att det inte känns från utsidan när det käns så starkt från insidan. Jag hoppas att Peter får ta del av den lille snart.

Vi satt och planerde och diskuterade framtiden och kom på att tiden bara rusar iväg, alldeles för fort. Jag ska anmäla mig till att börja vicka på förskolor. Så förhoppningsvis så kommer det gå vägen. Ska inte förvänta mig något men det hade varit så skoj och så behövligt för ekonomin.

ÄLsklingen ligger och sover och jag väntar på att han ska vakna. Inte för att det lär hända på ett väldigt bra tag, tror inte han kom i säng förren vid 4tiden någon gång.

JAg har drömt att det var gratisvecka på bolaget och jag sprang runt och funderade vad jag skulle dricka för första gången. Tillslut kom jag på det självklara, Bacardi Breezer! Jag hann öppna kylen och ta ut 2 stycken och sen vaknade jag.

Såg den nyaste Beck filmen igår - Den svaga länken. Var faktiskt bra. Nog för att jag har gillat alla Beck filmen även "Den japanska shungamålningen" som de flesta tycker är såå tråkig.
Idag verkar det som att det blir surströmming hemma hos mamma. Peter var iallafall sugen. Själv hatar jag surströmming. Tycker det smakar som det luktar.

Sitter och funderar på namn. Peter vill ju så gärna att hon ska heta Tilde om det blir en flicka. Jag känner mig inte säker. Speciellt inte när jag läser Maddes blogg om henne och hennes flicka TIlde.
Pojknamn känns klart, fast det är väl lika väl att ha ett flertal backup namn då man kanske ändrar sig tusen gånger om.

NU ska jag sätta igång!

Har hela tiden tänkt att jag ska spela musik för den lille i magen. Man har läst mycket att det lugnar senare när de har kommit ut.

Har funderat och funderat vad jag vill lyssna på. Någor som jag själv älskar och som är passande för bejbisen.
Sen föll det sig självklart att det får bli en av den bästa. Norah Jones - Feels like home. En skiva som redan är väldigt nött men som säkert inte mår illa av att bli ännu mer använd.
Börjar där och får se om jag utökar med fler skivor senare.



Var både trevligt och gott på waldorf igår. Typiskt för mig så valde jag samma som alltid, något jag alltid gör på kinarestauranger, vågar aldrig prova på något nytt.
Vi får hoppas att folket runt omkring oss inte hörde våra fina samtalsämnen.

Har inga planer inför helgen. Hade velat fara till Piteå och bada men ekonomin tillåter inte det nöjet just för tillfället.
Vill även börja göra iordning pärmar till bejbisen. Om hur mamma och pappa träffades och annan rolig information som kan finnas i sånna pärmar man kan köpa. Det är bara det att minnet sätter käppar ihjulet. Så om det är någon som vet vad man kan ha för rolig information så får ni gärna ge några tips.
Måste även köpa färg till skrivaren och några fina klistermärken.

Vaknade inatt av att Peter hade bytt plats med mig och lagt sig på MIN sida av sängen. Allt känndes helt fel i sömnen så jag kunde inte fortsätta sova. Blev tvungen att be han flytta på sig, stackaren!

Jobbade igår så helgen är iallfall fri men vad jag kan göra nu har jag ingen aning om.

Sjukt vad pengar kan göra

Pengar kan verkligen styra både humör och livsstil. Jag känner mig stressad och ännu mer stressad. Att inte ha pengar gör så att jag mår psykiskt dåligt. Och det värsta är att alla sparpengar börjar rinna mot sitt slut. Nog för att jag har några månader  på mig att starta om mitt kapital.

Csn kommer först i september men lönen kommer ju iallfall i augusti. Nästa månad får helt enkelt bli en mer köpfri månad än denna. Något som inte de sista månaderna har varit., Barnvagn, madrasser, spjällsäng, kläder, kamera och soffor. Hujja. 

Hade dessutom velat ge hela världen till min älskade fästman. Han som offrar allt för att jag ska må bra och jag kan inte ens tanka bilen.

Nä nu börjar det bli patetiskt, ska väl göra mig iordning så att jag kan fara in till stan och äta lunch med de blivande mammorna. (och slösa ännu mer pengar) 


                                                                     


Sjukgymnasten idag..

Har varit där imorse. Var intressant. Hon bekräftade min foglossning och förstod att jag hade ont. Men det positiva med det hela är ju att kroppen gör sig redo på att något ska ut så det kan göra förlossningen mycket lättare.
Hon sa även att mensvärken jag känner av är förvärkar/sammandragningar vilket också är normalt.

Hon tyckte att jag ska börja simma så när jag får pengar ska jag köpa badkort och ta tag i det. Känns faktiskt skoj. Sen ska jag och Peter ta korta promenader varje dag så att mina muskler inte blir dåliga.

Har varit på barnens hus idag och spanat in alla sista detaljer som behövs inhandlas. Första mjukdjur, Kudde till vagn och spjällsäng, täcke till spjällsäng, örngott och påslakan, babygym, mobiler, babyskydd och babysitter.  SÅ det är rätt mycket kvar faktiskt. Tror att jag ska önska mig babygymmet av släktingar eftersom att det behöver man ändå inte under den första veckan och då har de något fint att inhandla så man slipper de gula sparkdräkterna=)

Igår blev det att baka blåbärspaj. Blev så sugen då Moa hade bakat en. Gjorde en ovanligt stor en så jag har även kunnat trycka i mig lite idag.  Har även passat på att handla köttfärs och köttbullar då MAxi hade stormbilligt!
Nä nu ska jag se på Kyle XY!

En ny soffa idag?

Verkar som så. Har inte mycket pengar bara. Men det ska nog funka iallafall.
Ett sånt erbjudande dyker inte upp ofta. Vi håller bara tummarna om att de är sköna. Passar bra med bycast läder då det är det mest tåliga för nedfläckningar. Som Peter säger så kommer det passa jättebra när vi får vår egna kräkmasin.






Idag har jag legat i sängen hela dagen. Bara varit upp för att äta. Men ser på klockan att det är dags att börja röra på sig.

Leverpastej med saltgurka

Har tack vare de blivande mammorna fått reda på att det var helt ok att äta leverpastej. Vilket är helt underbart då jag har varit sugen på det hur länge som helst.  Har klämt i mig 6 goda rågrut fyllda med leverpastej. På tal om de blivande mammorna så ska vi träffas för lunch på torsdag, så det bli jätte skoj.

Håller även på att bli knäpp då det inte går att jaga glassbilen som jag hade tänkt. Peter har försökt få tag i dem utan lyckade resultat. Det är sjukt hur dåligt utbud av isglass de vanliga affärerna har.

Nu har den lilla börjat sparka så att jag kä nner av h*n. Vilket känns jätte bra men varje gång Peter kommer i närheten så slutar det.

Och vars fasiken är 3Ibs någon stans?

Ont, ondare och Ondast

Beskriver det jag känner för tillfället. Igår hade jag så jäkla ont så att jag varken kunde stå, gå, sitta eller ligga. Nu längtar jag tills på onsdag så att jag förhoppningsvis får några övningar som kan göra mig bra.
Blir det inte bättre tills imorogn så kommer jag tvingas till att inte jobba och gå miste på pengar.

Har innhandlat nya skor idag vilket var välbehövligt. Både för mina fötter och för min "älska skor känsla"

Var och fikade på torsdagen. Var jätte trevligt att få träffa nytt folk som man kunde surra med. Ser ut som att det även blir att luncha nu här i veckan. Moa kommer ju också nu iveckan så även det ska bli skoj. Ser ut att bli en bra vecka.

Var och hälsade på Matte och Tessan och deras lilla Elvira igår. Fick sådana "mamma mys känslor" när Elvira låg och sov i knät på Tessan. Det ska bli så mysigt att bara få vara en familj och mysa.

Nu är det dags för lasange och Disturbia. Har som fått för mig att den ska vara bra trots att jag inte gillar läskiga filmer.

Längtar

Jag längtar så mycket. Längtar, längtar, längtar!
Har legat hela morgonen och läst förlossningshistorier och berättelser om deras nyfödda. Jag blir helt tokig, imorgon är det halva tiden kvar. Hur ska man kunna vänta så länge? Jag får väl helt enkelt tänka på elefanterna som måste vara gravida i 22 månader.

Sitter och storlipar ikapp med Oprah där de visar en familj som förlorade deras dotter vid födsel. Sånt får mig att må illa och bli orolig. Hur fan ska man klara av att fölora sin lilla som man har burit på i nio månader?! Jag oroar nog mig alldeles för mycket.

Ska gå och göra mig iordning och försöka skriva ihop ett mat schema då jag håller på att bli knäpp över att bestämma vad vi ska äta varje dag.


Familjeliv

Sandra berättade om en tråd på familjeliv. Tjejer från Luleå som också ska ha barn kring årsskiftet ska träffas för att fika.
Tycker jag ska bli väldigt trevligt måste jag säga. Ska bli skönt att få träffa folk som också är gravida som man kan prata av sig med.

Har haft sån jävla huvudvärk hur länge som helst nu. MVC säger att jag dricker för lite men det kan inte bero på det. Dricker vatten hela tiden. Det jag inte heller kan förstå är hur hon kan säga att jag ska äta järntabletter när hon inte ens tar ett stick i fingret. Hur vet hon om jag behöver äta järn eller inte?!

Är redan less på att varal ledig! Har inget att göra och det är hela 25 dagar kvar tills skolan börjar, om man räknar med helgerna alltså. Är så tråkigt när älsklingen jobbar, Klockan är nu tre och jag har ingen aning och vad jag ska pyssla med fram till 16.30!

Inga serier finns det heller som jag känner för just nu. Har nyss sett Kyle XY. Alla de andra börjar först i september.


Växer så det knakar!

Magen har växt jätte mycket de 2 sista dagarna. Nu kan jag då gott säga att jag ser gravid ut. Vilket känns jätte bra så att alla inte bara ser en som tjock.

Lindex har fått in jätte mycket nya babykläder och jag har blivit köptokig. Hade inte tillräckligt med pengar på kortet för att köpa upp hela sortimentet. Men köpte iallfall en jätte söt handduk med huva, filt, byxor och mössa. Ska övertala älsklingen så att vi far in en sväng till. Hade varit så fint med de matchande sockarna och overallen också.

Har varit och cyklat idag. Vädret är ju underbart så jag passar på att träna höfterna då.

image16

image17
image18

image19
Så det var dagens köp!  Nu ska jag gå och fixa mat åt min man!

157 slag i minuten

Har nyss kommit från barnmorskan med Järn och kalciumtabletter. Måste även boka in en tid med en sjukgymnast då det verkligen är foglossning jag har. Barnmorskan tvingar mig även att dricka mer vatten trots att jag tycker att jag dricker hela tiden.

Fick lyssna på hjärtat och känna hur högt livmodern ligger. Den ligger som den ska när man har kommit halvvägs. Hon kollade nästan konstigt på mig när jag sa att jag inte känner av den lille. "Nu rör den på sig, känner du inte??"
NEJ, jag känner fortfarande inte!

VArje gång jag får en bekräftelse på att det finns något där inne blir det på riktigt, Blir så lycklig. Tycker att det går för lång tid emellan gångerna. Hinner alltid börja oroa mig om att det har hänt något. Men den lille mår bra och tacka gud för det!

Har hela tiden trott att man ska på ett till ultraljud någon gång kring v.30 men tydligen inte. Då kommer könet att få bli en överaskning helt enkelt. Men det gör inget det heller. Kommer älska den som kommer ut lika mycket hur den än ser ut eller vad den än har för kön.
Har jätte mycket mensvärk, glömde nämna det. Men det är säkert normalt. Hon tyckte iallafall att allt lät precis som det skulle.

Har även passat på att ta kontakt med studievägledaren och bokat in en tid till på tisdag nästa vecka. Vi måste verkligen försöka få ihop så att ledigheten och skolan kommer att gå bra ihop.

Idag blir en lugn dag. Sätter igång med sorteringen och städningen senare i veckan. Nu ska jag rikta in mig på mer avsnitt av weeds.

Risgrynsgröt

Är grymt sugen på risgrynsgröt med socker, kanel och mjölk.
Var nyss sugen  på rommerska bågar men har redan tröttnat. Nu vill jag ha risgrönsgröt!



Ser på 3lbs. Är riktigt bra.
Det riktiga livet börjar imorgon igen. Peter går tillbaka till jobbet och rutiner med så som mat och kvällstider kommer att börja gälla igen. Gud så skönt.

Imorgon ska vi till barnmorskan för andra gången. Vet inte riktig vad som ska kollas, men har läst att man oftast brukar få järntillskott och moderskapsintyg. Hur som helst så ska det bli skoj.
Köpte senaste Amelia - vänta barn. En jätte bra tidning. Massor att läsa och massor av tips på vad som kan vara bra att tänka på. Tidningen inkluderar även fadern vilket jag tycker är jätte bra.

Det jag funderar över är om babyn ska sova med kudde eller inte. Står olika på varje ställe. Är väl en sån sak man kan ta upp med en barnmorska om ett tag.

Oj, nu börjar det igen!

Kalaskväll

Enligt mamma så är det helt normalt att man vill fixa och dona när man är gravid. Man vill göra iordning för det kommande. Jag längtar så oerhört, mer och mer för var dag som går.

Var på Luleålkalaset igår. Hade mycket trevligare än vad jag trodde att jag skulle ha. Tur att man är nykter så man håller koll på allt folk som irrar runt omkring en. Det är inte så många som bryr sig om man är gravid eller inte och puttar på en iallfall. Inte för att det syns så mycket på mig, men såg att många andra var utsatta för "tortyren".
Peter drack några öl och vart berusad. Jag drack en alkoholfri carlsberg men var tvungen att hälla ut den efter ett tag. Blir nästan som att man lurar sig själv att man blir onykter på grund av ölsmaken och stämningen. Måste säga att det är fruktansvärt skönt att vara nykter, man känner sig fresch och frisk och är absolut inte bakfull som många andra. (Där har du piken älskling)

Ska gå idag också, fast lillasyster ska med. Kommer fara in och ut några gånger. Är tröttsamt att gå runt hela tiden + att Peter inte alls är sugen på att gå. Ska inte glömma att ta med kameran idag iallfall.

Har laddat ner hela första säsongen av Weeds och köpt 24 säsong 5 och Frasier säsong 3. Så nu har jag iallfall att göra när Peter börjar jobba igen. Kommer väl att bli knäpp här hemma. Men jag får inte glömma att jag ska börja röra på mig också. Om jag inte vill att foglossningen ska bli värre så är det bra att cykla.

Vet inte om det är något mer att tillägga. Ha en bra kalaskväll!

Vill organisera

Vill ha något att göra. Saknar ett mål, något att organisera. Längtar tills skolan börjar så att jag kan ta tag i skolarbeten och organisera papper. Försöker komma på något jag kan göra tills dess men det står helt still.

Kliar i fingrarna av rastlöshet. Peter sätter lister i köket och svär för fulla muggar. Kan inte låta bli att skratta åt honom. Alltid sur på sakerna om det går dåligt. Min älskade sötnos.

Har elektriska stötar på insidan av magen och världens "mensvärk" men det är väl livmodern som töjer ut sig för fullt.

Ska iväg på stan med Hanna, Sanna och Madde, vilket ska bli roligt. Något annorlunda och inte bara sitta hemma. Ska se om jag hittar något som jag kan pyssla med på stan.

RSS 2.0