Engångimånadendepp

Idag är en sådan dag då jag känner för så mycket. Djup i själen och vill uttrycka mig. Antagligen betyder det att jag ska ha månadens period alldeles strax. Jag brukar bli djup och sorgsen då.

Gårdagen bjöd på mammafest. Men den var inte speciellt långvarig, vilket var lite synd. Är så mycket trevligare att bara umgås hemma hos någon istället för att gå ut. Redan kvart i 11 for de flesta hem. Jag for på allstars med killarna istället. Var väl inte sådär jättekul ute. Som vanligt.

Idag har jag försökt att insupa det vackra vädret. Familjen tog en promenad till kronan. Tilde sov mest hela vägen. Men vi hade det trevligt. Har inte varit hemma något under dagen. Har rört oss mest hela tiden. Tilde har matchat mig och varit läcker i skinjacka och adidasskor. Foton kommer så fort de är insatta på datorn.

Jag är sjukligt less på skolan. Att skriva examensarbete är bara rent skit. På måndag, som jag hoppas aldrig kommer, ska vi genomföra intervjuer. Jag hatar sånt. Jag önskar att jag hade kunnat vara hemmafru till 50% och få njuta av mitt älskade barn lite mer än vad jag får chansen till nu. Det värker i hjärtat när jag bara tittar på henne.

Pengar hade också suttit fint. Istället för att vara fattig student och behöva ha studieskulder resten av livet. Jag ska se klart filmen jag är mitt i och sedan hoppa i säng och fortsätta med mitt "djupa". engångimånaden depp. Tilde sover lite oroligt. Förkylning på g igen. Så hur länge jag får sova har jag ingen aning om. Annars väcker väl Peter mig när han kommer hem efter en grabb och hockeykväll. Här har vi turordning på utgång. Bara det att den sällan fungerar till min fördel.

Sov gott.

Uttråkad

Jag är uttråkad som få. Det är tokfint väder ute. Jag hade ingen skola och Tilde är på dagis. Ska nog hämta hem henne lite tidigare men hon har sovtid till efter 13. Så....här sitter jag. Uttråkad.

Har ingen bil och inga pengar så att ta sig någonstans är inte på fråga. Är tillochmed tråkigt att skriva. Har egentligen en hel del att ta upp men inte ens det känns lockande.

Gud vilken bitterfitta.

Grannarna borde skjutas

Nä egentligen inte. De har säkert störtroligt. De stör mig inte men när de får sina stamp attacker så stör de Tilde. Och hon är ändå van vid ljud.
Det är mycket liv på porsön ikväll. Spexet har tydligen haft sin premiär, datasektionen fyller 25 och sen en sittning. Är fester lite överallt runtomkring oss.Och fina fyrverkerier har pyro bjudit på.

Är sjuk på något konstigt sätt. I onsdags slog denna sjuka till med lamhet. Jag hade ingen ork i kroppen och benen och armarna domnade bort.  Obehagligt. Det gick över dagen efter men ersattes med illamående och feber. Febern och illamåendet sitter kvar. Har ändå lyckats ta mig ut på stan för att inhandla nya skor. Blev inte riktigt de jag hade tänkt mig. Dessa är inte speciellt min stil. Men det går inte, att inte älska dem!

Helt underbar rosa kreation.

Nåja. Sovgott, gott folk. Nu ska jag somna till grannarnas "Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu..."

Påsken förbi

och vardagen är här igen. Vi har haft en riktigt bra ledighet. Hela familjen har myst på ordentligt. Är faktiskt inte alls sugen på att ge mig in i skolvärlden igen. Brukar ha svårt att koppla bort skolan men i påsk har den inte alls funnits i tankarna.

Inatt har Tilde sovit själv hela natten i sin stora säng. Jag hann nästan med att bli orolig när jag vaknade. Är absolut inte van vid att ha sovit en hel natt utan att vakna till en enda gång. Hoppas det blir fler sådana nätter.Sover gott i sin nya säng

  
Mamma brukar också somna

Tilde fick vara hos mormor i måndags. Jag och Peter for och åkte snowboard i måttsund. Vädret var underbart och backen var mjuk som bomull. Vilket gjorde att det inte gjorde ont när jag ramlade. Så jag passade på att sträcka axeln istället.

 
Mamma och Pappa busar på måttsund

Vi har även hunnit med att vara i Piteå och hälsa på mina kusiner. Fast vi låtsas att det är Tildes kusiner. Hon har ju inga. Det tyckte vi var jätteroligt. Speciellt Tilde som blev uppassad hela dagen lång.


De klädde ut mig till prinsessa


Och Pontus skyddade mig mot allt ont.


Fast han hann med att somna innan han hann rädda mig från mamma som klädde ut mig till hund. Uff, vad pinsamt!

Hej

Hade tänkt skriva. Men inser snabbt att det inte är någon ide. Tilde blir arg när mamma inte delar med sig av uppmärksamheten.
Vi har tagit ledigt idag. SÅ nu väntar en ledighet på 6 dagar. Ska bli skönt. Jag gillar påsken.

Det med matematiken har fixat sig. Eller iallafall en bit. Jag kommer att få läsa delar av andra kurser för att få sätta ihop dem till en egen. Blir lite mer att göra men det känns som att det är mer aktuellt än att gå hemma i ett halvår utan att göra något.

Det går bra för Tilde på dagis. Hon trivs. Hon får med sig massor av fasoner hem, men jag antar att det är så det ska vara. Just för tillfället sitter hon och häller massvis med vatten i haklappen för att det ska gå att gägga så mycket som möjligt med osten. 
Jag försöker hålla samma rutiner som hon har till vardags. Saken är den att varje gång jag ska ta Tilde på morgonen och vi har chans till att sova lite längre så vaknar hon före 06. Det är helt underbart.

Ska iväg till storheden, eller stan. Måste fylla på alla påskägg som ska delas ut.
Glad påsk på er!

RSS 2.0