Tilde

Har väl någon slags prestationsångest över att jag inte har skrivit. Vill så gärna sätta in bilder från vårt nya ställe. Men eftersom att kameran och jag inte är  bästa vänner så lär der inte hända. Men klara är vi. Tildes rum är nog mitt favoritrum. Hon gillar det själv också. Blir så glad och vill ta på allt som är där inne. Förmodligen lär hon hata rosa när hon blir stor. Men än så länge får mamma välja.

Tiden har gått fort och TIlde vill gärna börja traska. Igår tog hon hela 16 steg själv. Hon står upp väldigt stadigt och sätter sig ner mjukt. Är antagligen inte långt bort tills hon springer omkring. Det händer så mycket. Tilde testar gärna mamma och ska pilla i kontaktuttagen. Hon vet att hon inte får vara där och säger ajajaja när hon bara tittar på uttaget. Hennes pussar är underbara och de bjuder hon extra mycket på när hon är på myshumör. Om man har tur så får man även några stycken när man frågar henne.

Jag har massor i skolan att göra och får inte speciellt mycket gjort. Tilde och hennes sömn hjäper inte till så mycket. Hon har fått för sig att hon ska äta på natten. Hon vaknar allttid och inatt var hon vaken länge. Peter är pappaledig men det är bara att inse att han måste få någon sömn han med. Saken är den att när jag ska plugga måste jag stiga upp för att plugga inte för att mata, byta, leka och gulla. Men är väl antagligen så här det är att plugga samtidigt som man har barn.

I veckan har vi haft full rulle. Min pappa har varit på besök från Kiruna i 3 dagar. Och i helgen har vi haft inflyttningskalas för min mamma och peters pappa med familj. Har varit jätte trevligt.

ursäkta men älsklingen kallar.

Länge

Inte mycket aktivitet på bloggen. Men mycket aktiviteter i livet.

Älskar min familj så otroligt.

RSS 2.0