Semester

Jag har semester. Vi har semester.

Tiden går på tok för fort. Men vi njuter, av varandra, av kärleken och tiden vi har. UNDERBART!


Tilde växer. Var på bvc med en 12,8 kg och 87,5 cm stor tjej. Hon pratar mer och mer för var dag som går och absolut älskar att vara i sandlådan. Det är det bästa.

Några ord; Jag hoppar, varmt, kaka, leka, meer, dricka, äta, potta, bygga lego, bil, boll, gunga, vatten, glass, sko, jacka, socka, den och massa mer ord. Det roligaste är att hon förstår allt vi säger. Det blir trevliga konversationer på professorsvägen.Till saluVi ska sälja den rosa vagnen.

Om det är någon som är sugen på en rosa carena för 600 kr så kan ni hojta till. Ska lägga ut den på blocket ikväll.Ska sälja Teutonia fun också. Om det är någon som är intresserad.

Förbaskade människa

Jag blir så less på att vissa inte vet vad som är bäst för dem själv. Förbannat less.

VAB

Jag vabbar för andra gången på 2 veckors tid. Tilde är dålig. Äter inget och sover hela tiden. När hon väl är vaken så gråter hon och tar sig för munnen och säger aj. Hittar inga blåsor och ser ingen ny tand. Men dregglet rinner som aldrig förr och hon blir genomblöt. Feber har iallafall försvunnit.

Är väldigt inaktiv. Är alldeles för mycket som händer runt omkring mig som jag inte vill dela med mig av. Har för mycket stress och för lite ork för att orka med något annat än familjen. Som självklart är mitt prio ett.

Krockade igår. Fast inte md någon annan bil, som tur var, utan med en betonggris. Det är förmodligen stressen. Inte för att jag är tjej. Jag är faktiskt ganska duktig på att köra. Tur att Peter är bilskadereparatör eller plåtslagare med lite fulare ord. Då behöver det inte bli lika dyrt. Har inte sådan stor lust att lägga ner alla våra pengar på den krockade bilen.

Måste väcka Tilde snart. Ska till läkaren. För 3e gången på 2 veckor. Först Tilde, sen jag och nu Tilde. Vi har bra gener i vår familj.

Ha en trevlig sommar.

RSS 2.0