Dessa kampanjer

som rånar mig på mer pengar än vad som var tänkt.
Stadium har en pågående kampanj. Ta 3 betala för 2, på ALLT. Det betyder alltså att jag står där och håller i ett par träningsskor för 1200. Men jag måste ju helt klart handla en vara till för att få en gratis. Och handlar jag en extra dyr vara så får jag ju en tredje dyr vara på köpet.

Behöver jag de där träningsskorna frågar jag mig nu? Eller är det helt enkelt den jäkla kampanjen som sätter dit mig. För en gratis vara för 1000 kr tackar jag då inte nej till. trots att det betyder 3 par skor rikare och 2000 kr fattigare.

Behövde jag ens ett par skor?


En bra Träningssko för min fot.


Och ett par converse fungerar ju alltid (trots att jag har ett par oanvända vita i garderoben)

men den tredje skon då? Eller kanske en snygg jacka?

Androidtelefoner

kan vara den nya orsaken till inaktiviteten. Det blir inget bloggande helt enkelt. Min pappa som bor i Kiruna börjar dock sakna bilder på barnbarnen så jag får väl helt enkelt börja slänga in lite då och då.
Annars så läser jag alla era bloggar, fast jag är dålig på kommentarer men det skyller jag också på min telefon. Det går helt enkelt inte att kommentera. Den godkänner aldrig sidan med de kryptiska bokstäverna.
Det är mycket som har hänt sedan sist. Robin har fyllt ett år. OCH VARS TOG DEN TIDEN VÄGEN? Herregud, så mycket fortare det går med andra barnet.
Jag har avslutat min mammaledighet sedan ungefär 2 månader. Peter får gå hemma och leka, städa, plocka, pyssla och vara världens bästa pappa helt enkelt.
"BÅH" Robin älskar bollar och bilar

FINA POJKAR

Jag älskar att jobba. För tillfället. Jag behöver socialisera mig med vuxna människor och det blev inte så mycket av det den sista tiden, hemma med Robin. Tilde är i den härligaste treårstrotsen man bara kan vara i. Det blir nästan så mycket så att jag måste skratta. Men "skratta INTE åt MIG!" påimmer mig om att det inte är så lätt med alla de där känslorna i kroppen.
VÄRLDENS FINASTE HJÄRTAN

På utflykt med pappa
Jag försöker fortfarande gå ner i vikt. Men förstår inte hur alla lyckas och jag inte lyckas. Men jag måste helt enkelt inte vilja det tillräckligt mycket. Jag äter iallafall inget skit och tränar 3 gånger i veckan. Sen så får vi väl se, men jag kan ju säga att bilden jag hade av mig själv i huvudet inte kommer att existera.
Utöver viktnedgång så är det så mycket jag vill göra utan att veta vad det riktigt är. Jag bara känner ett stress i kroppen som vill att jag ska hitta på något nytt. Har börjat läsa lite och bara väntar på att jag ska ta tag i kvällskurser. Nog för att jag börjar vikariera i augusti och lär ha fullt upp med det jag gör. DET SKA BLI KUL!

RSS 2.0