En ny soffa idag?

Verkar som så. Har inte mycket pengar bara. Men det ska nog funka iallafall.
Ett sånt erbjudande dyker inte upp ofta. Vi håller bara tummarna om att de är sköna. Passar bra med bycast läder då det är det mest tåliga för nedfläckningar. Som Peter säger så kommer det passa jättebra när vi får vår egna kräkmasin.






Idag har jag legat i sängen hela dagen. Bara varit upp för att äta. Men ser på klockan att det är dags att börja röra på sig.

Kommentarer
Postat av: Malin

Nu är vi hemma! Med en MASSA babyprylar, vill ju så gärna packa upp allt redan nu men man hinner kanske ledsna ;) Ska iaf tvätta alla sängkläder och kläder vi köpt så allt är färdigt.. Väldigt fin soffa, passande också med "skinn" så det är lätt att torka av sen för det lär ju behövas :)

2007-08-13 @ 18:33:49
Postat av: madde

Åh vilken fin soffa=) Idag har J äntligen blivit pappaledig. Känns hur skönt som helst! Jag fick till och med sovmorgon imorse. Underbart. Hoppas ni och magen mår bra!

2007-08-13 @ 21:30:38
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Postat av: Elisabeth

hej hej! soffan är super! har en sådan själv i rummet =)

2007-08-13 @ 21:31:27
Postat av: Sandra

Det smarta med stolen är att man sätter till grejer ju mer barnet växer, så allt det där ska inte vara där när det är nyfött. Och stolen har hjul och handtag så man kan dra stolen som en resväska, man slipper bära omkring på den :)

2007-08-14 @ 11:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0