Ångest

Jag har ångest inför morgondagen. Det känns tungt att behöva lämna iväg Tilde ändock om det är till farfar och farmor Åsa.

Är längesedan jag drack något. Undrar hur det kommer att kännas. Kommer jag få panik och längta efter dottern? Brösten lär väl dock ta död på en. Ska ta det lugnt och hämta hem Tilde till natten. Aldrig att jag sover utan min dam.

Men Peter fylller bara 25 en gång.. Nu är det mat som gäller. Först åt Tilde och sen lasange till Peter och mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni får en trevlig kalaskväll! =) Går säkert bra för lilla stumpan också! Har inte lämnat bort Jakoben än jag, hehe.. Men de kommer väl så småning om! =) Trevlig helg!

2008-03-01 @ 00:11:39
URL: http://mammakarlsson.blogg.se
Postat av: Cecilia

Hej! Förstår om de känns jobbigt att lämna henne men det kommer säkerligen att gå jätte bra :-)

Jo, är nog sista terminen jag pluggar till förskolelärare denna termin. Kommer söka in till brandmansutbildningen på distans i första hand men kommer även söka till de fyra skolorna som ligger utanför lund, sundsvall, stockholm och skövde så jag får se vart de slutar. Vet inte om jag är redo att flytta från luleå redan till hösten så jag hoppas på distansutbildningen. Kommer också att söka ssk med inriktningen ambulansförare och till lärarutbildningen med idotts och frilufs profil. Men jag satsar främst på att bli brandman :-)

2008-03-01 @ 11:01:46
URL: http://flickanbakomkaoset.blogg.se
Postat av: Catti

Hoppas ni får trevligt! och inte behöver du ju dricka om du inte känner för det! jag har inte druckit på ett år typ, och jag är inte ens gravid. :P

2008-03-01 @ 12:06:27
URL: http://www.catti.se
Postat av: maria

hoppas det gick bra o vara utan lilla prinsessan! hälsa grattis till peter!

2008-03-02 @ 09:35:07
URL: http://lillknodden07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0