TACK

Tack så jätte mycket för alla kommentarer. Jag blir rörd, speciellt nu när jag är inne på femte dagen och mjölken har runnit till. Jag gråter hela tiden.

Har fått mjölkstockning och har inte speciellt mycket tid över då gumman prioriteras.

Jag återkommer så fort som möjligt, det rycker i skrivfingrarna.


image44


Kommentarer
Postat av: Jenny, Krister; Maria-Pia och Elisabeth

Heeeeeeeeeeeeeeej!
Ingen i gruppen skulle vilja ha varit barnmorskan vid födseln hahaha
Just nu sitter vi i bibblan och håller på med det där rackarns j-vla temadagsarbetet, vi är sååå less så vi satte oss och uppdaterade oss i ditt liv:) Vi skickar våra varmaste hälsningar till er! Kram från S0001P gruppen

2008-01-09 @ 08:47:49
Postat av: Catti

Söt-Tilde! :D

2008-01-09 @ 10:53:36
URL: http://www.catti.se
Postat av: madde

Hon är underbar=) Vilken sötis! Jag grät dagligen i flera veckor efter att vi kom hem från BB med Tilde. Var så omskakad, rörd, lycklig, rädd.. ja allt =) Hoppas ni alla mår bra iaf. Skulle jag sätta lösen på min blogg så får du givetvis lösenordet =)

2008-01-09 @ 10:59:17
URL: http://tildesmamma.webblogg.se
Postat av: Linn

Ååå vad hon är SÖT! Förstår att ni är världens lyckligaste. Kikar in här ofta för att se om du hinner uppdatera :-)

2008-01-09 @ 13:24:12
Postat av: Elviras mamma

Oj vad liten och söt man är=) Det var ett tag sen nu, då vi plockade bort den minsta insatsen till babyskyddet. Brukar titta på den ibland och kan inte fatta att Elvira har rymts där en gång i tiden (vilket inte var så jätte länge sedan...).

Mjölkstockning är nice. Klarade mig på f***håret från att drabbas. Tror pluttan var drygt 2v då jag kände att jag fick frossa. Fattade inte att det var feber jag fick. Det kom så plötsligt. Jag tokammade henne och masserade bröstet medans hon åt och då släppte det. Sen har jag varit helt förskonad, tack och lov.

Säger som BM på BB. Om det inte hjälper när ungen suger så får karln suga. Han får spotta ut, svälja eller göra vad han vill men bara han suger.
Haha! Skulle vilja se Peter göra det=D
Matte såg lite (läs mycket) bekymrad ut när BM sa det. Då tittade hon på honom och sa att man är beredd att ta till alla metoder när mjölkstockningen slår till.

Tror det var med en viss ironi som hon sa det men det kanske finns dom som har fått ta karln till hjälp om inte ungen vill/orkar suga.

Man får verkligen, som dom säger, hjärtat utanför kroppen när man blir mamma.
Den första tiden så behövdes det inte mycket för att man skulle börja lipa. Matte fick en del mess när han var borta, om att jag sitter och gråter haha.

2008-01-09 @ 13:31:25
Postat av: Sofia

Åååhh! Jätte gullig och söt tjej! Kul med bilder! :)

2008-01-09 @ 16:13:57
Postat av: Maja

OH, finfin :) men fy vilken otur, reedan mjölkstockning :S kraftig sådan? blir det penicilin och hela baletten nu? :(

2008-01-09 @ 16:27:47
URL: http://familjenlinden.blogspot.com
Postat av: Mela

Stort grattis till den lilla :)

Så jobbigt med mjöklstockning redan. jag hade början till det för ett tag sen, INTE roligt. Jag fick bukt med det genom att FÖNA boobsen, jo det är sant. + att duscha och mjölka ur dom då. Hoppas det ger med sig!

2008-01-09 @ 18:26:57
URL: http://melano.webblogg.se
Postat av: helena

är du säker på att det är mjölkstockning? jag trodde också jag hade det, men de påstod att man inte får det första veckan, utan att det bara var att brösten blev så fulla av mjölk att jag fick samma symptom som mjölkstockning. hoppas det inte är mjölkstockning iallafall! för mig varade det bara några dagar, nu har jag inte lika ont längre, även fast jag fortfarande har svårt att röra mig ibland för att brösten är så hårda!

kul med bilder, vad fin hon är!

2008-01-10 @ 13:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0