Ursäkta

Ni får ursäkta mig. Har verkligen inte tid till uppdatering. Inatt har det bara blivit 1,5 timmars sömn så som ni förstår så måste jag ta chansen till att sova när jag får den.

Ska uppdatera och lägga in nya bilder så fort tiden ges.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var ju värre, jag hade hoppats på att det var ni som stal lite sömn. Men då var det ju inte det! Förhoppningsvis så vänder hon snart tillbak på dygnet. Jag håller tummarna!

2008-01-22 @ 20:59:00
URL: http://cinderellas.blogg.se
Postat av: Malin & Milla

åh stackarn.. Nu vågar jag inte ens klaga på Milla längre när jag hör er som har det värre! Hoppas du får sova ut snart och att pigan också vill vända på sitt dygn.. Milla vände på dygnet under en veckas tid. Till slut fick jag väcka henne när hon sov på kvällen så hon skulle vara trött inför natten och då till slut lyckades hon vända! Ingen var gladare än jag! =) .. Var lugn - snart vänder Tilde också!

2008-01-22 @ 21:14:59
URL: http://yeahyeahmalin.blogg.se
Postat av: Mela

peew. men trösta dig med att det inte varar för evigt. Maja sover korta stunder i sin babysitter under dagen, den måste vara i rörelse hela tiden dessutom. till kvällen somnar hon i famnen, ingen annanstans och sover tätt tätt inpå mig heeeela natten. gav det någon tröst? haha! tröstar mig själv med att det, just det..inte varar förevigt ;)

2008-01-22 @ 22:52:22
URL: http://melano.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0