Underbarnet

Hon är verkligen helt underbar. Sen vi har bytt mat till det mjölkfria alternativet så mår hon så bra. Det märks på hela hon.  Så glad och snäll. Inga sura miner alls förutom när hon vill visa att hon är hungrig eller trött. Hon somnade utan större problem, satte bara in nappen och la henne tillrätta. Hon kan ligga på rygg och bara titta runt och vara hur nöjd som helst.

Igår så höll jag i nappen framför henne. Man såg att hon såg den och försökte ta i den med sina händer. Hon börjar få mer och mer kontroll över dem. Efter några handsvingningar så ficki hon tag i den. Min stora flicka. Nacken har blivit jätte stark de senaste dagarna och nu både står och sitter vi låååånga stunder.

Var förbi min moster Ewa igår och hälsade på Tildes tremänning Tyra och min kusin Niklas och hans tjej Ulrika. Var så trevligt att få titta på sötnosen. Hon hade blivit stor och gått om Tilde i vikt. Hon föddes på julaftonen fast hon var planerad till den 6 januari. Hon var lite mer "besvärlig" mot sin mor och ville inte ta tutte och bara snutta på mammas bröst.  Men det släpper väl säkert snart.

Peter är som en liten pojke idag. Han har köpt nya skridskor och hockeyklubba och ska ge sig iväg ikväll för att åka skrillor med grabbarna och dricka öl. Nu sitter han och värmer upp med NHL på playstation. Själv har jag shoppat åt Tilde, som vanligt. En jättefin klänning och en pyjamas från Åhlens. Är så roligt att handla åt någon som man vet blir fin i det. Själv ser man ut som en säck potatis i allt. Knölig och skrumplig.

Kommentarer
Postat av: Beundrare

Din knallkork!, du ser inte ut som en säck potatis! Du är ju helt perfekt!

2008-03-23 @ 15:43:50
Postat av: malin & milla

Ne hon frös då inte, fast det har varit riktigt kallt där uppe. Mellan 15-20 grader men hon har ju en reima-overall så den ska hålla och det verkade det göra.
Det har verkligen varit kanon där uppe. Så mysigt så i husvagnen. Vi gav kring 60 för våran så den är inte direkt ny men väldigt mysig =)

2008-03-24 @ 12:58:55
Postat av: Malin

Haha jo, det är juh hela 3 veckor sen :) Du har småbarn, en bra anledning att handla före tänkandet :)

2008-03-24 @ 19:00:14
URL: http://malindas.blogg.se
Postat av: helena

haha, vad roligt att tilde börjat arbeta mer med händerna! melker började med det på allvar nu för några dagar sedan. han kan hålla i nappen och flytta den från en hand till den andra nu. man ser att han verkligen försöker. han griper tag i ansiktet på en när man är nära :)

2008-03-25 @ 17:39:32
Postat av: Sandra

såg det när su skrivit=( men nu ska det funka!

2008-03-25 @ 20:17:55
URL: http://sandraebba.blogg.se
Postat av: Sandra

såg det när su skrivit=( men nu ska det funka!

2008-03-25 @ 20:18:06
URL: http://sandraebba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0