Underbara barn och så mycket annat

Idag är en bra dag. Igår var INTE en bra dag.

Vi skulle vara på dagis klockan 8 imorse. Peter ringde och väckte oss klockan 8. Oj.
Men jag ringde till det underbara dagiset och förklarade att vi skulle bli sena. Sen somnade jag om och sov tills Tilde bestämde att hon ville vakna. 12 timmar sov min underbara dam. Det har inte hänt sen hon var bebis. TACK


En 6 dagar liten Tilde

Jag och Peter var på IKEA i söndags. Vi kom hem 5000 kronor fattigare. Men inte så mycket saker egentligen. Allt var dock till Tildes rum. Hon ska få byta ut sin växasäng till en 90s så att gravidmamman ska få plats. Jag ska byta ut det mesta rosa till svart och vitt i bas med rosa och röda detaljer istället. Hon har fått en ny plasma. Ett nytt bord och sen kommer det fina köket att platsa fint som hon kommer få i julklapp.
Resultatet av mer möbler och större säng blev en större lekyta än tidigare.
Varför söndagen och måndagen inte var bra beror på IKEA besöket. Sängen vi köpte åt Tilde passade inte i hennes rum med ynka 2 millimeter. Trots puttande och ruffande så fick vi inse att den inte kommer in. Hela besöket tog från 10 till 19 och det nystädade hemmet blev totalt uppochnervänt. Fast det egentligen skulle bli jätte fint.
Gårdagen såg hemmet precis likadant ut trots att jag hade varit hemma. Jag hann skruva ihop en malmhylla. Jag skulle tvätta fönster men fick inte upp dem och skrapan var dålig. Jag var trött hela dagen och mådde illa. Jag har varit ett drömsenario. Stackars min familj.

Min mage har redan börjat synas. Snart ser fok att jag är gravid. Även om jag själv inte riktigt har fattat det ännu. Jag har lyckats lägga på mig underbara 3,5 kg redan. Och det verkar som att mycket av det har satt sig på rumpan.  Jag har gravidkrämpor som jag hade i vecka 38 förra gången. Ont i fogarna både fram och bak. Har värk i ryggen  som påminner om värkarna innan man ska föda. Är illamående och kan inte äta varm mat. Tanken gör mig äcklad. Men sallad, fil, yoghurt, frukt, smörgås, allt sånt är gott.

Nä nu ska jag ta mig till affären och köpa en skrapa och försöka gör aallt som behövs göra. men eftersom att klockan snart är 11 så tvivlar jag på att jag ska hinna.


Kommentarer
Postat av: Marie

Åh vad nöjd jag blev över min graviditet hittills när jag läser om din, haha. ;)

2009-09-29 @ 11:48:17
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Wifie

Jag mådde egentligen rätt dåligt hela graviditeten nr jag tänker efter nu. Jag hade foglossning från vecka 10. Vissa dagar kunde jag inte ta ett steg och jag fick ha hjälp att ta mig ur sängen redan innan jag ens hade någon mage. Hujj, nu blir jag inte sugen på att vara gravid igen. Bara tanken på illamåendet! Hoppas du får ha fler bra dagar framöver och färre som den när ni var till IKEA. :) Kramis!

2009-09-29 @ 12:12:51
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: helena

vad händer om ni tar bort en golvlist i tildes rum? då kanske sängen får plats.

när jag putsnar fönster så sprayar jag på fönstertvätt, sen tar jag tidningspapper (!?!!) och "gnuggar" runt tills fönsterna är rena och torra. så gör tydligen proffsen. det blir jättefint!

kram på dig!

2009-09-29 @ 13:44:44
Postat av: Malin

Haha, ja vi får bilda klubb! ;) Enda jobbiga är ju att ja inte äter sallad, fil å sånt.. så ja har inte så mycket att välja på. Idag blev det korv å makaroner. Jakob tyckte då det var en hit, för han åt som 3 stora karlar innan ja sa att nu får han inge mer! ;)

2009-09-29 @ 19:24:30
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Postat av: Jaana

Alltså Tilde!! <3

2009-10-02 @ 01:15:39
Postat av: Fia

Ja det är litet men om det för litet vet jag inte fören jag testat att ha den..det måste ju inte va lika för alla..

2009-10-02 @ 07:17:00
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: Wifie

Jag har ju inget val haha. Jag måste ju när Alfon sover! Annars vaknar han. ;) Inte lätt när man bor i lägenhet. Kul att se dig och din söta prinsessa idag! :) :)

2009-10-02 @ 18:15:56
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja för min del hade det inte gjort nå om det syntes,det var mange som ville att jag skulle ta bort det...jo nog går det väl..

2009-10-03 @ 06:51:26
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: Madde

Vet inte om jag skrivit det förr, men om jag inte gjort det så måste jag ju gratulera till bebisen i magen:) Det där med att krämporna kommer snabbare andra gången känner jag igen. Och illamåendet.. hujja. Ja nog är det mysigt att vara gravid om man bara slapp krämpor och illamående:)

2009-10-05 @ 21:38:28
URL: http://tildesmamma.webblogg.se/
Postat av: sanna

har dom?! men jag var och snurrade där igår och hittade inga. får gå ett varv till och kika nogrannare :)vad jobbigt med grav illamående, stackare! hoppas det släpper fort fort!!

2009-10-09 @ 10:22:46
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Fia

Jo dom ska sitta..men på vissa fäster dom dåligt precis som tex hårfärg inte fäster på vissa.Sen kan det ha kommit luft under,men just på den nagel som spricker har det nog inge med tippen att göra då den spricker så som min riktiga nagel gör..Hon är ju faktiskt under utb nu och är inte klar ännu,då får man göra lite fel tycker jag..är väl så man lär sig?!Sen handlar det ju mycke om hur jag sköter om dom,man ska ju inte belasta nageln och det kan jag ha gjort..

2009-10-09 @ 22:06:17
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Hehe, ja eg. gillar ja ju inte att vara i minihuset så ofta.. Men att få över 200 kr i timmen för att sitta å färglägga en bamseteckning, inte ska man klaga! ;)

2009-10-10 @ 20:03:42
URL: http://mammakarlsson.blogg.se/
Postat av: Wifie

Från Önskefoto! :) Gick på 400 ungefär. :)

2009-10-16 @ 09:37:20
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Wifie

Mm, min systers dotter hade nattskräck. Skrek hela nätterna tills hon var 1 år! Kul. Och hennes son hade kolik i 6 månader. Hon ska inte ha fler barn. ;)Det är ju det här jävla språnget som tydligen är det värsta av alla. Det är bara hoppas att det är över fort!

2009-10-19 @ 13:34:00
URL: http://thewife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0