Helgen

Helgen verkligen rusade förbi. Den har trots rusande fart varit ovanligt skön, rolig och trevlig.
Jag och Tilde behövde lite egentid. Jag funderade och funderade på VAD vi egentligen skulle hitta på. Det finns inte så mycket aktiviteter att göra under vinerhalvåret.
Jag googlade och Luleå erbjöd två aktiviteter för barn, Leos lekland eller Teknikens hus.
Teknikens hus fick det bli (mindre folk och mindre magsjukor). Så mycket roligare vi hade den här gången än sist. Antagligen för att vi var själva.
Tilde skrattade (jag med), testade luftströmmar, körde traktor, flygplan, tåg, båt och gjorde eget papper och kartong. Kartonger som hon promt skulle ha i sitt rum med leksaker i "för det kan man faktiskt, mamma" och ja, det kan man ju faktiskt.

Det bästa med dagen var ändå "det är så roligt att bara vara själv med dig mamma".


Peter har försökt uppmärksamma mig på att jag helt enkelt är tråkig. Jag är mycket för mina fasta rutiner och går gärna inte utanför ramarna av vad jag själv tycker. Ganska dålig och tråkig, med andra ord.
Nu jäklar försöker jag ändra på mig. Att inte sätta in mina tankar i Tildes val. Hon måste få välja själv och hennes rum behöver inte vara städat hela tiden.
Jag har tillochmed köpt en ful bilmatta för att hon tycker att det är roligt. Jag tar mig fram.

Något annat som tar sig fram är måndagen. Min första jobbdag. INTERFLORA here i come. Mitt 8:e år(!). Utan juljobbet hade det kännts lite mindre juligt. Människorna och stressen förgyller julhelgen. Det som ska bli extra roligt är att Peter ska vara hemma med barnen. Jag hoppas att jag, precis som honom, kommer få ett städat hem med tvätten tvättad och mat på bordet när jag kommer hem. (hint till dig älskling)
Tilde har iallafall saknat sin pappa väldigt mycket den senaste tiden och Robin skiner som en sol så fort han ser honom.


Underbara underbaraste


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hej! Kikar förbi som av en slump, i Beck-pausen. Oj här har det hänt grejer. Kul att du börjat skriva igen =) Så söta de är tillsammans. Och julfotot =) Kan inte bli sötare. Hoppas att ni kommer att ha en trevlig och mysig jul. Inte stressa för mycket =)Kram, Bettan

2010-12-12 @ 21:30:57
Postat av: Emma

2010-12-12 @ 21:44:45
URL: http://s
Postat av: Emma

Vilken härlig bild! :) Och KUL med uppdateringar!

2010-12-12 @ 21:45:40
URL: http://solouniko.blogg.se/
Postat av: sanna

jag hatar känslan av att känna mig dålig, inte vara nöjd med mig själv och inte räcka till för charlie. jag tror det är typiskt tjejigt det där, jättehöga krav på att vara överallt hela tiden och aldrig misslyckas.hursomhelst, det jag ville komma till var att jag tycker du är toppen, du verkar ha bra koll på det mesta, du roddar hem allting var vardagen med två små barn innebär, du tränar. du är jätteduktig! någonting jag verkligen rekommenderar till dig om du vill må bättre kroppsligt är personlig träning. spara och köp tio gånger där du får korrektiv träning och 100% uppmärksamhet av en person som kan och vill göra fina resultat snabbt.för mig har det gjort jättestor skillnad både i kroppen, för min värk i nacke och rygg, min trötthet, mitt missnöje med mig själv och min stress. oftast har man ju några veckor in i en träningsstart en period där allt känns piss. just där kommer en pt bra till hands då som motiverar dig att fortsätta träna tills du har kommit in i det och fått till en god vana, som i ditt tempo bidrar till att få en bättre balans i livet och må mycket mycket bättre! kolla upp med inpuls om dom inte har det på stil (för visst var det där du tränade?).jag rekomenderar dig verkligen lisbet grape, hon är jättebra coh engagerad! lycka till :)

2010-12-12 @ 22:16:59
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Carro

Nu har jag lagt upp länkar till regnskydden :)

2010-12-13 @ 08:47:29
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Då är du välkommen i januari!;) Den svarta jordgloben såg sjukt snygg ut.Vilken fin familj du har!:)

Kul med uppdatering.

2010-12-13 @ 09:22:02
URL: http://thedream.blogg.se/
Postat av: Malin

Ååå vad kul med uppdatering!! :)

Fina barn!!

Ja men hon är som en fisk i vattnet och jag hoppas verkligen att hon lär sig simma tidigt så hon inte blir en sån fegis som jag alltid varit i vattnet:)

2010-12-14 @ 20:30:55
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: Catti

Åh jag är som dig.. Fasta rutiner och ja, ganska tråkig! haha. :D Men jag försöker också göra lite nytt och verkligen tänka utanför ramarna för Alfon's skull. ;) Men det är ju ofta sådär - mammorna haar liksom koll på läget i familjen och papporna bara flänger runt med nya idéer och påhitt. :P Det är orättvist, varför ska VI vara så lugna och förståndiga? ;)

2010-12-18 @ 21:52:38
URL: http://www.catti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0