Androidtelefoner

kan vara den nya orsaken till inaktiviteten. Det blir inget bloggande helt enkelt. Min pappa som bor i Kiruna börjar dock sakna bilder på barnbarnen så jag får väl helt enkelt börja slänga in lite då och då.
Annars så läser jag alla era bloggar, fast jag är dålig på kommentarer men det skyller jag också på min telefon. Det går helt enkelt inte att kommentera. Den godkänner aldrig sidan med de kryptiska bokstäverna.
Det är mycket som har hänt sedan sist. Robin har fyllt ett år. OCH VARS TOG DEN TIDEN VÄGEN? Herregud, så mycket fortare det går med andra barnet.
Jag har avslutat min mammaledighet sedan ungefär 2 månader. Peter får gå hemma och leka, städa, plocka, pyssla och vara världens bästa pappa helt enkelt.
"BÅH" Robin älskar bollar och bilar

FINA POJKAR

Jag älskar att jobba. För tillfället. Jag behöver socialisera mig med vuxna människor och det blev inte så mycket av det den sista tiden, hemma med Robin. Tilde är i den härligaste treårstrotsen man bara kan vara i. Det blir nästan så mycket så att jag måste skratta. Men "skratta INTE åt MIG!" påimmer mig om att det inte är så lätt med alla de där känslorna i kroppen.
VÄRLDENS FINASTE HJÄRTAN

På utflykt med pappa
Jag försöker fortfarande gå ner i vikt. Men förstår inte hur alla lyckas och jag inte lyckas. Men jag måste helt enkelt inte vilja det tillräckligt mycket. Jag äter iallafall inget skit och tränar 3 gånger i veckan. Sen så får vi väl se, men jag kan ju säga att bilden jag hade av mig själv i huvudet inte kommer att existera.
Utöver viktnedgång så är det så mycket jag vill göra utan att veta vad det riktigt är. Jag bara känner ett stress i kroppen som vill att jag ska hitta på något nytt. Har börjat läsa lite och bara väntar på att jag ska ta tag i kvällskurser. Nog för att jag börjar vikariera i augusti och lär ha fullt upp med det jag gör. DET SKA BLI KUL!

Kommentarer
Postat av: Malin, Milla och Olle

MEN GRATTIS! Äntligen en uppdatering! Det var fanimej på tiden!! =)

2011-05-16 @ 21:38:29
Postat av: Peter

Gud vad kul att du börjar skriva igen. Alltid lika roligt att läsa om vårt liv, fortsätt så. Och du. Älskar dig!

2011-05-16 @ 21:49:02
Postat av: Peter

Gud vad kul att du börjat skriva igen. Alltid lika roligt att läsa om vårt liv, forsätt så. Och du. Älskar dig!!!

2011-05-16 @ 21:50:52
Postat av: Catti

Kuuul med update! :) era barn är fantastiskt fina. :) men vilken kass telefon du har :P jag gör allt från min iPhone ju, funkar perfekt! Och skönt att inte behöva slå igång datorn så ofta ;) min bloggläsartid är nu på morgonen när Alfon fortfarande sover och jag ligger kvar i sängen. ÄLSKAR min iPhone!Vikt edgången kommer säkert. Kom bara ihåg det viktigaste när du tränar - att ÄTA och sova så att förbränningen inte minskar. :) KRAM!

2011-05-17 @ 06:53:46
URL: http://www.catti.se
Postat av: Marie

Vet du vad jag tror? Jag tror din inre stress blockerar din viktnedgång. Helt seriöst tror jag att det kan bli så. Du är så himla duktig och gör alltid rätt så jag tycker det är riktigt tråkigt för din skull att du inte ser några resultat, men det kan vara så att din kropp låst sig p.g.a. stressen. Släpp tankarna om framtiden, vad du ska göra och hur du vill se ut då. Lev i nuet. Var nöjd med den du är just nu och det du har just nu. Ni kommer klara er vad som helst händer och det är det viktigaste. :)

2011-05-17 @ 07:18:00
URL: http://rudies.blogg.se/
Postat av: Mela

Roligt med uppdatering. Och dina barn har blivit så stora :)

2011-05-17 @ 11:42:19
URL: http://melano.webblogg.se/
Postat av: Malin

Håller med Marie. Tror att din stress blockerar din viktnedgång. Sedan är det viktigt att inte äta för lite, det kan också vara en bov ibland.

Het och het vet jag inte, men tack! Jag jobbar på lite iaf för att förhoppningsvis komma i någorlunda form :)

Fotkrämen (baby foot) köpte jag via shoptime när den var dagens vara där, men den finns på olika hälsokostbutiker. På nätet såg jag den på bodystore, men den finns säkert på stan också.

Inte bara mina små som växer så det knakar, dina är ju så stora de med! :) Shit vad det går undan, men då var det ju inte igår vi sågs heller.

2011-05-17 @ 12:02:22
URL: http://alicesochastridsmamma.blogspot.com/
Postat av: sanna

Säger som alla andra, kul med update! Och skyll inte på telefonen, du har väl dator?=)

2011-05-17 @ 23:12:46
Postat av: Smsa Låna

Intressant sida! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-19 @ 23:13:36
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0